Svůj první videoklip Agáta představila v jednom pražském kasinu. Nechyběla máma Veronika Žilková, bratr Vincent a samozřejmě otec Jiří Hanych, pro kterého to byl teprve druhý hudební klip v životě.

„Živím se točením reklam, tohle jsem udělal pro Agátku. Chtěl jsem, aby tam byla krásná, a myslím, že se povedlo. Před lety jsem svůj první klip natočil pro Honzu Nedvěda, ani nevím, zda je někde k zhlédnutí," řekl Blesk.cz Hanych. Kmotrem a zároveň moderátorem Agátina debutu byl Leoš Mareš.

Video
Video se připravuje ...

Agáta se dala na zpívání Tomáš Sovinský, Markéta Reinischová

A překvapivě byly reakce hostů po zhlédnutí velmi pozitivní. „Mně se to líbí a věřím, že své fanoušky si to najde. Agáta má štěstí, že jí táta klip za půl milionu natočil zadarmo. Já od rodičů vždy dostával dřevěná autíčka nebo broučky, Agáta dárky za půl mega,“ prozradil bývalý člen kapely Nightwork František Soukup.

„Kolik klip stál nevím, ale já jsem ze svého dala sto tisíc. Poprvé jsem si sama sobě něco zaplatila. Ale jsem na klip pyšná,“ řekla Blesk.cz Agáta, která má v plánu nazpívat dalších deset písniček a vyrazit na turné.

Fotogalerie
9 fotografií