Po šesti letech soužití se prý láska proměnila v přátelství. Žádné pálení mostů. Proto je restauratér Makovička i v otvovickém domě Lucie velmi často. „Snaží se jí být pořád oporou. Ví, že poté, co její maminka prodělala těžkou mozkovou příhodu a je ochrnutá na část těla, Lucie prožívá to nejtěžší období života,“ tvrdí zdroj Blesku.

Podle něho je také Petr velmi Lucii zavázán. Když mu na smrt onemocněla maminka, Lucie si ji nastěhovala domů, aby s ní mohl být syn čtyřiadvacet hodin denně. Petrově mamince Lucie dokonce zřídila i jakousi náhradu nemocničního pokoje s potřebným vybavením, včetně ošetřovatelek. „Petr chce tohle všechno Lucii vrátit, ať je to mezi nimi jakkoliv,“ míní zdroj. V Otvovicích je ale Petr prý často také proto, že tam má kancelář své firmy plnou šanonů s fakturačními údaji či jinými lejstry.

„Petr se s Lucií objevuje čas od času i na veřejnosti,“ komentuje zdroj Blesku. Lucie s Petrem prý chtějí rozchod ututlat, a na veřejnosti se tedy snaží budit zdání, že jsou stále spolu. „Oba si ale řekli, že jsou svobodní, a navzájem si nebrání najít si nového partnera. Až to jeden z nich udělá, tak až potom oznámí skutečnou situaci, která je mezi nimi,“ pokračuje zdroj Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Smrt je blízko, maminka je řadě. Smutný rozhovor s bratrem Lucie Bílé David Turek, Petr Soukup, Jan Jedlička