Sára Saudková, která žila s velkým milovníkem žen Janem Saudkem a podobně jako on fotí nahé ženy i muže, se svlékla pro nový charitativní kalendář Art for Life, jehož výtěžek poputuje na prevenci HIV/AIDS. Ač je Sára matkou 4 dětí, tělo má dokonalé. Na břiše se jí dokonce rýsují svaly do podoby pekáče buchet.

Zeptali jsme se proto Sáry, jejímuž perfektně vypadajícímu tělu neodolali ani čtenáři Blesk.cz a po publikaci fotografie z dílny Idy Saudkové (Samuelovy první ženy) učinili ze Sáry nejklikanější ženu dne, jak si svou figuru udržuje. „Nešetřím se, dělám všechno naplno. Naopak jsem si říkala, že jsem k Idě přišla taková vyžraná. Ale je pravda, že se ráda hýbu, ale že bych obíhala fitka, to ne. Kvůli zádům cvičím jógu a hodně chodím. Jsem takový chodec,“ říká Sára Saudková.

„No a hlavně asi jsem vyhoněná z dětiček. Stejně jako si některé ženy stěžují, že po dětech nabírají, já to mám naopak. Diety nemám ráda, žádné nedržím,“ tvrdí Saudková a jedním dechem dodává, že naopak velmi ráda jí. „Hlavně v noci. To je na to větší klid. Vůbec se neomezuji, protože mě jídlo baví. Ale zase tak hubená nejsem,“ míní o sobě kriticky Sára.

Když jsme se Sáry zeptali, jak se líbí svému partnerovi Samuelovi, synovi Jana Saudka, s nímž žije už přes 13 let, byl zrovna nedaleko ní. „Prý jak se ti líbím,“ začala Sára křičet na Samuela, ale bylo to slyšet až na druhý konec

Sára Saudková kojící
Autor: Profimedia.cz
Sára Saudková s rodinou
Autor: profimedia.cz, archiv Sáry Saudkové
drátu. „Říká, že s léty je tam jistý pokles, ale jinak je to v pořádku. Tak to si  s ním ještě vyřídím,“ dodala se smíchem Saudková, která popřela, že by za uplynulé měsíce jejich vztah haproval či procházel krizí. „Já jsem se o krizi dočetla v novinách, takže asi tak,“ uzavřela Saudková.

 

Fotogalerie
8 fotografií