V nováckém seriálu Ulice hraje mladou a nepříliš zkušenou Marušku. Což o to, herečka Diana Korbelová (18) mladá skutečně je. Ale zkušenosti má přinejmenším neobvyklé. Přivydělává si údajně placeným sexem! „Působila“ v privátu v Praze na Vinohradech.

Co to znamená pro její hereckou kariéru? V Ulici má momentálně dotočeno. I když kauza s prostitucí se pod tím patrně nepodepsala. „Diana Korbelová byla během účinkování v seriálu Ulice naprosto bezproblémová. Nicméně ještě před touto kauzou dotočila svůj poslední obraz v tomto seriálu a další natáčení s ní zatím není v plánu,“ prozradila Aha! mluvčí Novy Anna Suchá.

K Dianinu případu se však vyjádřili i její herečtí kolegové. Třeba Dana Syslová (68), která v Ulici ztvárnila roli Amálie Seidlové. Ta mladou kolegyni nešetřila. „V seriálu by určitě neměla hrát, vždyť se na to dívají i malé děti a vysílá se to v odpoledních hodinách. Je to opravdu nevhodné. Ať si dělá sex, ale nehraje v Ulici,“ vzkázala Syslová Dianě.

O něco mírnější slova volil i herec Martin Zounar (47), tvář pro změnu z Ordinace v růžové zahradě. Začínající herečku však také odsoudil. „Pro seriálovou herečku to není úplně nejlepší volba. Pakliže je člověk jednou veřejně činný nebo je v televizi, měl by k tomu dorovnávat i nějakým způsobem osobní život,“ myslí si zkušený seriálový harcovník.

Video
Video se připravuje ...

Herečka seriálu Ulice se živí jako prostitutka! A odsoudili Paroubka! redakce Blesk TV

Zůstanou kamarádkami

Diany se však naopak zastala třeba Aneta Krejčíková (23), další herečka z Ulice. „Cokoli má vliv na herce, protože ze zkušenosti čerpá, takže i toto je k dobru věci. Na to, aby mohla vykonávat hereckou profesi, to podle mne nemá žádný vliv,“ řekla Krejčíková Aha!. A herečka z Ordinace Kateřina Pechová (19) dodala: „Pro mě se ten člověk určitě nemění. Lidé dělají spoustu zvláštních věcí a dělají i horší věci. Rozhodně s ní nepřestanu kamarádit. Já v tom nevidím nic extra špatného.“ Inu, co člověk, to názor. Uškodí, nebo snad naopak pomůže Dianě tohle odhalení v její herecké kariéře?

Video
Video se připravuje ...

Kolik chce za sex herečka z Ulice? A nevěrný Písařík zase s jinou! redakce Blesk.cz

Fotogalerie
17 fotografií