Diana Korbelová, teprve osmnáctiletá hvězdička seriálu Ulice, má opravdu zajímavou profesi. Kromě zpívání v kapele a hraní v televizi si přivydělává jako prostitutka. V exkluzivním privátu na Vinohradech přijímá zákazníky za pořádné sumičky. Pod „krycím“ jménem Ester si za hodinu sexu řekne o půldruhého tisíce. Za příplatek je pak například líbání či orální sex bez ochrany.

O klienty Ester nouzi rozhodně nemá. Pravidelně ji ve vinohradském privátu navštěvuje sedm pánů. K tomu má i náhodné jednorázovky. Ester v práci není skoupá na slovo a jednomu ze zákazníků toho na sebe dost práskla. „Pracuji tu asi dva měsíce, v poslední době jsem tu ale téměř každý den,“ prozradila bez ostychu. Aby taky ne!

„Sex mě baví!“ dodala. A to prý nejen v práci, ale i v soukromí. „Získala jsem zákazníky rychleji než holka, která tu dělá nejdéle,“ pochlubila se. Těžko říct, co je pravdy na tom, že si čerstvá maturantka podle svých slov teprve hledá práci.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Kolik stojí sex s herečkou? Písařík zase s jinou a myš v pečivu! redakce Blesk.cz

A co na to říká její přítel? „Nemůže mu to vadit, protože žádného nemám. Člověk se zbaví rodičů a zase se musí na někoho zavázat,“ svěřila se zákazníkovi Diana alias Ester. Jméno Ester si prý vybrala za pomoci ostatních slečen z luxusního privátu.

Toto zaměstnání náruživé Dianě vydělává jednoznačně mnohem víc než role Marie v seriálu Ulice. V Ulici měla za natáčecí den pět tisíc a tak jí ani asi moc nevadí, že se ke své postavě dívky, která svádí mladičkého Borise, nevrátí. „Diana Korbelová byla během účinkování v seriálu Ulice naprosto bezproblémová. Nicméně ještě před touto kauzou dotočila svůj poslední obraz v tomto seriálu a další natáčení s ní zatím není v plánu,“ uvedla pro deník Aha! mluvčí Novy Anna Suchá.

Další podrobnosti odmítla televize sdělit. Oficiálně nechce promluvit ani svůdná Diana, jejíž telefon je vypnutý.

Fotogalerie
12 fotografií