Svatbou to začalo a svatbou se 120 hosty to po dvaceti letech také skončilo, vlastně také začalo... Právě na veselce společné kamarádky se Milada Karasová a Michal Dujka před dvaceti lety seznámili. Dujka vzpomíná s úsměvem dodnes, jak k tomu došlo. Miladu prý viděl venku na cigaretě, udělal nejapnou poznámku a ona ho zostra odpálkovala. Taková razance ho zaujala, stejně jako Miladin šarm. „Je na ní skvělé, že celej život nezměnila účes,“ pochvaluje si Dujka, který spolu s novomanželkou Karasovou poskytl dvojrozhovor Magazínu Dnes.

Rok kolem sebe po seznámení kroužili a nyní jsou manželé. Karasová prozradila, že Dujka ji o ruku žádal dvakrát a ona vždy odmítla. Hrabě namítá, že nic takového si nepamatuje. Když letos plánovali oslavu Dujkových šedesátin, zeptal se jí, jestli si ho teda konečně vezme. „Vypadalo by trapně, kdyby umřel svobodnej,“ žertuje Karasová.

Zakladatelka agentury Czechoslovak Models, která pro světový modeling našla třeba Evu Herzigovou, Pavlínu Němcovou, Terezu Maxovou nebo Danielu Peštovou, prozradila také, čeho si na svém manželovi nejvíc váží a co na něm obdivuje. Dujka je od útlého dětství silný astmatik a prodělal také rakovinu. „Jeho přístup k životu, jeho síla zvládnout pro mě už nepřekonatelné, to mě posunulo,“ dodává v rozhovoru Karasová.

Veselka se nakonec odehrála na chalupě v Horním Jelení a obřad v místním kostelíku. Celá oslava se nesla v duchu pohody a smíchu, ke kterému nejvíce přispěl oddávající farář, který je jejich kamarád.

Novomanželé rovněž nezapomněli rozkrojit svatební čtyřpatrový dort. Na slavnostní tabuli se tak objevil vedle sladkého dezertu i guláš, tatarák nebo řízky. Proudem teklo víno i slivovice.

Fotogalerie
6 fotografií