Celebrity zatajují a mlží

Známý americký deník si vzal na mušku celebrity a jejich křivky. Špičkoví lékaři předních estetických klinik se v něm vyjadřovali k faktu, které celebrity podstoupily liposukci nebo estetickou změnu. V článku padala jména jako Demi Moore, Naomi Campbell, Beyoncé, Jennifer Lopez či třeba Britney Spears. Většina celebrit však tyto zákroky popírá. Odborníci přiznali, že je dnes mnohem jednodušší i takový zákrok, jakým je liposukce, skrýt a dobře utajit. A to právě díky moderní liposukci.

Simona Krainová na Klinice YES VISAGE
Autor: www.yesvisage.cz

Hubená postava do druhého dne

Laserová liposukce SlimLipo. To je ona liposukce, která zazněla z úst lékařů nejčastěji. V současnosti nejmodernější forma liposukce, kterou medicína nabízí. To je přesně ten případ, kdy už 2. den můžete nosit o 3 konfekční velikosti menší šaty a být ve formě tak, aby nikdo nic nepoznal. A vzhledem k tomu, že nevyžaduje ani pobyt v nemocnici či na klinice, je pro novináře a paparazzi již těžší vystopovat důkazy. Navíc, jak odborníci vysvětlili, SlimLipo je doposud jediná liposukce, která se díky technologii 2 v 1 vypořádá i s kůží po úbytku tuku. Ta se vypne a snadno tak přilne zpět. V praxi to znamená, že nezůstanou ani žádné projevy povolené pokožky nebo kožních převisů po zmizení tuků jako u jiných liposukcí. A tak se neprojeví ani pod drobnohledem kamer paparazziů a novinářů. Není náhodou, že v Česku a na Slovensku tento zázrak, kterým laserová liposukce SlimLipo bezesporu je, naleznete právě na Klinikách YES VISAGE, kde si celebrity, tedy ty české a slovenské, podávají dveře.

Michal David na Laserové liposukci SlimLipo
Autor: www.yesvisage.cz

Nejoblíbenější liposukce celebrit i v Česku

Zeptali jsme primáře MUDr. Martina Molitora, Ph.D., čím je SlimLipo tak výjimečné. „Laserová liposukce SlimLipo je skutečně v současnosti hit mezi liposukcemi a je o ni opravdu veliký zájem. Díky dostupnosti však tato liposukce určitě není jen výsadou celebrit. Oproti ostatním formám liposukce klienti nejvíce oceňují její jednoduchost, minimální invazivnost a rychlý ambulantní zákrok bez nutnosti hospitalizace a celkové anestezie. Obrovským plusem je samozřejmě také působení samotného laseru na pokožku, která se zpevní, snadno přilne, bez vzniku kožních převisů. SlimLipo je tedy opravdu liposukce šetrná, bezbolestná a komfortní, která vás nevyřadí z běžného života, a je tedy i snadněji utajitelná. Málokdo také ví, že řešit touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna například také paže nebo třeba podbradek a dvojitou bradu,“ vysvětlil nám primář Kliniky YES VISAGE. Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Petr Kotvald na Laserové liposukci SlimLipo
Autor: www.yesvisage.cz

Kdo liposukci přiznal?

Těch, kdo by v Česku liposukci přiznali, mnoho není. Statečnější jsou kupodivu muži, laserovou liposukci přiznali zpěváci Petr Kotvald a Michal David, ale třeba i sestra Simony Krainové Yvonna. Mnohem častěji celebrity přiznají neinvazivní formy hubnutí. Tou nejoblíbenější je u nás i ve světě kryolipolýza Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq. „Jedná se o zcela neinvazivní metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoliv zásahu do pokožky. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech, provozuje tuto patentovanou technologii pouze naše klinika YES VISAGE a využilo ji zde již také mnoho celebrit,“ vysvětlil nám MUDr. Pavel Boček. Mezi těmi, kteří si takto k hubenější postavě pomohli a netají se tím, je například topmodelka Simona Krainová, herečky Kateřina Brožová a Alice Bendová, Miss Kateřina Sokolová nebo Eliška Bučková a další. Více o účinné kryolipolýze na www.yesvisage.cz/kryolipolyza.

Kateřina Brožová na kryolipolýze Zeltiq Coolsculpting
Autor: www.yesvisage.cz

Alice Bendová na Kryolipolýze Zeltiq Coolsculpting
Autor: www.yesvisage.cz

Kam si chodí české celebrity pro krásu?

„Samozřejmě nejen mezi celebritami, ale obecně je o služby naší kliniky veliký zájem. Využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Změna, která je vidět, ale bez zbytečných jizev a komplikací, a která působí přirozeně a bez jakýchkoliv stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor. Slova primáře Kliniky Yes Visage ostatně potvrzuje mnoho spokojených klientů i z řad známých osobností. Ty si zde takřka doslova podávají dveře. Mezi klienty této kliniky, která je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás, patří například i Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová, Kateřina Brožová nebo třeba topmodelka Simona Krainová, o kterou klinika pečuje celkově už léta.

Simona Krainová – patronka soutěže o Dokonalou proměnu
Autor: www.yesvisage.cz

TIP: Chcete se nechat hýčkat jako celebrity i vy? Přihlašte se do proměny s Klinikou YES VISAGE a Simonou Krainovou na www.yesvisage.cz

Martin Maxa na Klinice YES VISAGE
Autor: www.yesvisage.cz

Iva Kubelková na Klinice YES VISAGE
Autor: www.yesvisage.cz

Prohlédněte si, jak probíhá nejmodernější laserová liposukce SlimLipo na Klinikách YES VISAGE.

Video
Video se připravuje ...

Jak se zbavit nadbytečných kilogramů? /www.yesvisage.cz/