Hadašová prozradila, že čeká se svým manželem Jaroslavem Bednářem (37) holčičku. Pro hokejistu je to už třetí holka a tak trošku byl asi zklamaný. „Ze začátku jsem tak trochu doufal, že to bude kluk, abych s ním mohl chodit na pivo, fotbal, do lesa nebo na ryby. A když jsem se dozvěděl, že to bude holka, tak jsem byl trošku vyjukaný. Ale teď už je to v pohodě,“ prozradil Bednář ve VIP zprávách v televizi Prima.

Manželé mají jasno, i co se týče jména, které vybírali společně se starší dcerou Deniskou. Nakonec se malý přírůstek do rodiny bude jmenovat Vanessa. Na rozdíl od jiných maminek se modelka na porod těší a nemá z něj nejmenší obavy. Co jí však trošku trápí, je strach, že starší Deniska bude na svou malou sestřičku žárlit. „Bojím se toho, ale prostě to musíme nějak zvládnout.“

Díky tomu, že má Hadašová už jednu dceru, nemusela moc nakupovat novou výbavičku. Jedinou inovaci proděla autosedačka a kočárek. Ten si Lucie přála trošku sportovnější, aby s ním mohla „rajzovat“ i v terénu. I když nakonec i tohle trošku poupravila a spíše spojila praktické a módní, aby byla opravdu trendová maminka.

Fotogalerie
9 fotografií