Tenista Lukáš Rosol přiletí domů z Francie, kde měl turnaj, až v pátek, a tak jeho snoubenka Míša kromě zařizování domu nezanedbává ani společenské povinnosti. V dlouhých značkových šatech s páskem pod vzdouvajícím se bříškem dorazila na party nově zrekonstruovaného kosmetického institutu. Během okukování líčidel a krémů se zapovídala s Agátou Hanychovou. A řeč se samozřejmě stočila na těhotenství a problémy s praskající kůží.

"Všech kolegyň, co mají dítě, se ptám, jaké používaly krémy na břicho a ňadra, protože se bojím, aby mi nepopraskala kůže. Agáta se ničím nemazala a je v pohodě. Mně se zatím nejvíc osvědčuje 100% kokosový olej z lékárny. Ale moje maminka strie po těhotenství neměla, tak snad i mně se vyhnou," svěřila se Blesku bývalá moderátorka.

Míša doposud přibrala pět kilo, takže zatím šatník obměňovat nemusí. "Stále se vejdu do džín číslo 25 a oblečení mám XS. Jediné, co musím nově nakoupit, je spodní prádlo. Už se mi hodně zvětšila prsa a kalhotky jsou mi přes břicho těsné," tvrdí nastávající maminka.

Spekuluje se, že se snoubencům narodí syn. "Pořád řešíme barvu kočárku. Rozhodujeme se mezi džínovou a šedou. Ale asi zvítězí šedý, měla ho i Tereza Maxová, a kdyby přišla holčička, tak by tuhle barvu klidně taky mohla mít," dodala Ochotská.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Ochotská už má čtyřky! A prozradila pohlaví miminka Jan Jedlička, Markéta Reinischová