Michaela Ochotská už je v pátém měsíci těhotenství a cítí se tak skvěle, že by prý byla těhotná nejraději pořád. "Je to úžasný pocit. Netrpím nevolnostmi a přibrala jsem zatím jen pět kilo," svěřila se Blesk.cz Míša, která se kvůli  obřímu poprsí prohýbá v zádech. Díky těhotenství se jí ňadra přifouknuté silikony zvětšily nejméně o dvě velikosti. Dokonce jsou větší než samotné těhotenské bříško.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Ochotská už má čtyřky! A prozradila pohlaví miminka Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Nastávající maminka s přítelem Lukášem Rosolem už mají pro svého prvního potomka nachystaný dětský pokojíček v jejich novém domě. Jediné, co jim ale ještě chybí, je dětská výbava. Během nákupů Ochotská sahala po modrých věcech, stejně tak jako si vybrala modrý kočárek. Nepřímo tak naznačila, že si pod srdcem nosí nejspíš chlapečka. "Jména už máme vybraná, ale neprozradím je. Jediné, co můžu říc,t je, že se to nebude ani Lukáš ani Michaela," přiznala.

Kvůli blížícímu se porodu museli snoubenci opět odložit svatbu. "Ta teď nepřipadá v úvahu. Vůbec bychom to nestihli, takže ji odkládáme na příští rok," dodala s tím, že je pro ně nyní největší prioritou jejich dítě. Těch by chtěla Ochotská do budoucna hned několik.

 

Fotogalerie
11 fotografií