Přestože jsou jeho pohyby zpomalené a krok těžkopádný, Hrůzův zdravotní stav je natolik uspokojivý, že ho lékaři propustili z rehabilitačního oddělení v pražském Motole. Blesk.cz totiž včera zastihl zpěváka s manželkou Lindou Vágnerovou (38) a jejich čtyřměsíční dcerkou! Většinu úkonů musí žena zvládnout sama, Michal spíše postává, nebo se něčeho přidržuje. Sílu ovšem má, dcerku z auta donesl až do domu!

Jediné, s čím ještě zpěvák zápasí, je paměť. „Co se mluvení týká, je úplně bez problému. K poškození paměti a dalších věcí se bohužel nemůžu vyjadřovat,“ řekla manažerka Martina Tůmová s tím, že jakmile bude Hrůza v plné formě, uspořádá zpěvák tiskovou konferenci, kde oznámí datum návratu na koncertní pódia.

Zpěvák byl 17. července brutálně napaden dvěma mladíky v ostravské Stodolní ulici. Zůstal v bezvědomí. Měl silné krvácení do mozku. Lékaři ho operovali a dva týdny byl udržován v umělém spánku. 11. srpna byl převezen z Ostrava do pražského Motola. Útočníci ve věku 18 a 19 let byli vzati do vazby, ale na žádost byli oba propuštěni. Hrozí jim 12 let vězení.

Video
Video se připravuje ...

Michal Hrůza pomáhá manželce s kočárkem Martin Hykl, David Kundrát