Už v sobotu se objevil na fanouškovském facebooku Kapely Hrůzy koment: „Zítra budeme po čase opět celá kapela pohromadě. Sice nebudeme hrát, ale to vůbec nevadí. Moc se těšíme.“ Kluci se potkali u táboráku a u poctivého opékání špekáčků. A i když podle fotky není vidět, kolik toho kdo snědl, rozhodně se sešla celá kapela. Někteří jedlíci si dali na bodlo dokonce i dva buřty najednou.

Kapela se tak setkala zřejmě poprvé od tragické nehody, která postihla frontmana kapely Michala Hrůzu v polovině července na ostravské Stodolní ulici. Tehdy Hrůza v dobré víře chtěl ukončit spor dvou mladíků. Jejich pěsti se však obrátily proti němu a Michal skončil s vážným zraněním hlavy v ostravské nemocnici.

Zde se Hrůza podrobil operaci a byl čtrnáct dní v umělém spánku. Z ostravské nemocnice byl poté 11. srpna převezen sanitkou do rehabilitačního zařízení kousek od Prahy. Oba útočníci čelí obvinění z ublížení na zdraví, výtržnictví a vydírání. A i když jim hrozí až dvanáctiletý trest, oba byli propuštěni minulý týden na svobodu.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Hrůza po rvačce bojuje o život! Těžké poškození mozku! Markéta Reinischová