V rámci rekonvalescence za Michalem Hrůzou dochází od minulého týdne terapeutka – logopedka, která mu pomáhá s komunikací. „Michal je v péči terapeuta a logopedky. Kytara je jedním z terapeutických nástrojů, který je v rámci rekonvalescence Michala používán“,“ svěřila se Blesk.cz Michalova manažerka Martina Tůmová s tím, že bohužel nemůže komentovat Michalovy reakce na tuto formu terapie.

Od probuzení Hrůzy uteklo už devět dní, ovšem jeho stav zůstává nadále velmi vážný. „Mohu potvrdit, že v rámci zdravotního stavu Michala jsou patrné pokroky v jeho léčbě, nadále zůstává pacientem Ostravské nemocnice,“,“ potvrdila Tůmová. Krátce po probuzení byl Michal schopný komunikace a začal se i hýbat.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Co skrývá zabiják z BMW? A Hrůza už brnká na kytaru! redakce Blesk.cz

Hrůzu tak čeká ještě dlouhá rekonvalescence, která může trvat až několik měsíců. Kromě terapeutky, za Michalem několikrát denně dochází i jeho manželka Linda, pro kterou je tato situace velmi obtížná.

V Ostravě už je od té doby, co se nehoda stala, navíc má u sebe tříměsíční dcerku Valerii. Tu na návštěvy k Michalovi ovšem nebere. Za Michalem čím dál častěji jezdí i kluci z jeho kapely, kteří Michala velmi podporují.

Video
Video se připravuje ...

Hrůza bojuje o život, kolegové zatím na sebe plivou špínu! Markéta Reinischová, Jaroslav Bouda

Fotogalerie
6 fotografií