Vendulka Křížová, 42 let, herečka

Že je mámou tří dětí, na její postavě vůbec není znát! Herečka si vyrazila do Řecka s kolegyněmi ze seriálu Cesty domů už potřetí.

Iva Kubelková, 37 let, moderátorka

I když už se k ní tiše blíží čtyřicítka, Iva se stále nemusí bát svléknout do plavek. Na dovolené v Řecku dokázala, že celulitida i gravitace se jejímu tělu vyhýbají širokým obloukem!

Monika Bagárová, 20 let, zpěvačka

Jedna z nejkrásnějších zpěvaček vystavila své luxusní křivky na Bali, kde exotickou dovolenou spojila s pracovními záležitostmi a nafotila sexy promo fotky.

Věra Martinová, 54 let, zpěvačka

V lednu si dala pauzu od koncertování, sbalila kufry a vyrazila na pohádkovou dovolenou na exotický ostrov Bali. Nechytala ale jenom bronz, procestovala téměř celý ostrov.

Petra Faltýnová, 36 let, modelka

Ještě před rozchodem s moderátorem Leošem Marešem (38) si vyrazila na dámskou jízdu do akvaparku, kde díky svému rafinovanému modelu plavek způsobila pěkné pozdvižení.

Petra Janů, 61 let, zpěvačka

Petra je důsledně věrná Řecku. „Na Lefkádě je vše, co k dovolené potřebuju,“ prohlásila Petra. Četla si, plavala a cvičila pilates.

Tereza Fajksová, 25 let, Miss Earth 2012

V Česku se v plavkách ukázala jen jednou v akvaparku. Během léta se tu sotva otočila, protože poznávala New York a Benátky.

Michaela Ochotská, 29 let, moderátorka

Míša s tenistou Lukášem Rosolem (29) kočuje po celém světě, a tak má vždy chvilku vystavit své tělo sluníčku. Teď už ovšem musí opatrněji, protože čeká s manželem miminko.

Klára Doležalová, 40 let, moderátorka

Prima zprávařka byla s celou rodinou v Jordánsku. „Děti chtěly k teplému moři a my s manželem zase něco nového poznat,“ prozradila Klára.

Gábina Partyšová, 36 let, moderátorka

Po rozvodu s Josefem Koktou prodala dům na Floridě, a tak se musí spokojit především s českým sluncem. Se synem Kristiánem zajela do akvaparku.

Hana Mašlíková, 32 let, modelka

Ještě před prázdninami odletěla sexbomba s partou přátel do Egypta. O největší rozruch se ale nepostaraly její velice úsporné plavky, ale hlavně silikony, kterými se proslavila

Galerie:

Fotogalerie
12 fotografií