Jedna z nejznámějších moderátorek československého showbusinessu Adela Banášová opět jede. A vypadá to, že konečně našla práci, která jí bude nejen bavit, ale i živit. Adela si tak za pětapadesát minut odnese v kapse přes 16 000 korun.

Moderátorce spadla do klína pohádková nabídka, která se přece jen neodmítá. Brzy začne moderovat relaci Spojky, která se bude vysílat co čtrnáct dní v neděli. Za necelou hodinku si tak přijde na krásných 600 eur, které mají pokrýt nejen její výkon za mikrofonem, ale i její přípravu a kompletní scénář. „Dostala jsem nabídku s velmi zajímavým obsahem. Peníze jsem však vůbec neřešila, není to pro mě podstatné,“ řekla Banášová.

Vzhledem k tomu, že momentálně je plánových osm pokračování, tak si Adela přijde na pěknou sumičku, která se vyšplhá až k 130 000 korunám. Bývalá moderátorka někdejší nejposlouchanější slovenské ranní show tak sesadí z pomyslné první pozice dobře placeného speakera herce Milana Lasicu (74), který za jednu relaci inkasuje „pouhých“ 400 eur.