Geislerová opět rošťačí. Rusovlasá herečka byla přistižena po boku neznámého muže. Ten jí dělal nejen garde během procházky městem, ale dokonce vezl kočárek se synkem Maxem (1)!

Právě Maxova pravého otce Geislerová dosud neodtajnila. Dlouho se spekulovalo, že je jím miliardář Martin Shenar (50), po jehož boku se Aňa od roku 2012 a po celé těhotenství ukazovala.

Milenecký vztah však nikdy nepotvrdila. Z porodnice si už novorozeného chlapečka odnášela po boku s manželem Zdeňkem, kterému dřív povila prvorozeného syna Bruna Fidelia (9) a dceru Stellu Ginger (6).

„Jsou to osudoví muži, kteří mi nějakým způsobem zůstanou na celý život,“ tvrdila před časem o obou pánech Aňa. Podle všeho by již zmíněným neznámým doprovodem mohl být právě solární baron Shenar, se kterým Geislerová možná dosud neukončila kontakt. Nutno podotknout, že ještě na začátku července se na karlovarském festivalu promenovala s úsměvem na rtech s manželem...

Podobný model soužití už léta praktikuje Olga Menzelová (36) s manželem Jiřím Menzelem (76). V roce 2008 porodila dceru Annu Karolínu (5), kterou počala během románku s režisérem a kameramanem Jaroslavem Brabcem (60). Na výchově holčičky se podílejí všichni tři rodičové. „Nakonec fakt, že má kromě maminky i dva tatínky, není v dnešní době zase nic tak výjimečného. Cítí, že ji všichni milují, a ví, jak se věci mají,“ přiznala Blesku už dříve Menzelová.

Fotogalerie
6 fotografií