Jestli takto oslavil devětadvacetiny, nechceme vidět, jaká párty bude u příležitosti třicátin! Na oslavě narozenin Vojty Dyka tekl alkohol proudem a podlehla mu zejména Dykova drahá polovička Taťána. Ta má k pití velmi kladný vztah, což předvedla například před několika lety ve Varech při koupačce s Jiřím Macháčkem a Aňou Gaislerovou v řece Teplé.

Pár skleniček i včera způsobilo, že svému milému přála ze stole, na kterém balancovala s dortem v rukou. Následně spolu pluli parketem tak, že se ostatní obávali, že to nevydrží domů a servou ze sebe svršky přímo tam.

V Tánině případě by to nebylo tak těžké, neboť lehké šatičky pastelových barev jí tak úplně nedržely a celý večer všem ukazovala, jaké rozverně barevné spodní prádlo pro svého mladšího partnera volí. Její svítivě neonová podprsenka protínala i šero pozdně večerního baru.

Celé narozeninové mecheche se odehrálo po premiéře filmu Díra u Hanušovic, ve které Vilhelmová ztvárňuje jednu z hlavních rolí. Společně se Simonou Babčákovou, která si ustlala před kinem na schodech, kde balila cigarety, podávají výkon v nezvykle pomalém snímku, který svou první premiéru zažil na festivalu ve Varech.

Fotogalerie
14 fotografií