Při pohledu na symetrickou tvář a vypracované opálené tělo, kterým se chlubí atlet Roman Šebrle, není divu, že většinu divaček a fanynek zajímalo, jak o sebe Šebrle pečuje. „Bohužel jsem musel trochu polevit, ale chystám se začít běhat a posilovat od příštího týdne,“ slíbil olympionik s tím, že se nebrání ani výstupu jako mažoretka, kterou kdysi dělala Kratochvílová.

Našly se ale i odvážnější ženy, které nechodily dlouho kolem horké kaše. Jedna z nich, která kromě pochlebování jeho sexy postavy, se  Romana na přímo zeptala, jak má velký penis. A Roman svou odpovědí překvapil. „Víte, co je pro někoho velké, může být pro jiného malé a zase naopak. Takže tak akorát, záleží na situaci. Třeba studený bazének není úplně ideální,“ vyklopil ze sebe Šebrle.

Fanynkám tak dokázal, že není žádný suchar a svou otevřeností se jeho kruh obdivovatelek o hodně rozšířil.  A se stejnou upřímností se rozpovídal o svém bývalém kolegovi Tomáši Dvořákovi, kterého nemá zrovna  v lásce. „Nemám pocit, že bych ho nesnášel. Jen jsme si nesedli, ať už čímkoliv. A je mi úplně volný. I když jako desetibojaře jsem ho vždy uznával a respektoval,“ svěřil se Roman.

S Gábinou pak společně přiznali, že se na práci moderátorů velmi těší, ale samozřejmě jsou nervózní. Přeci jenom se stále učí vyslovovat, intonovat a působit před kamerou přirozeně.