Maurerová se objevila na večírku přímo v centru Prahy, kde drinky tekly proudem. Po dlouhé době jí opět zářily oči štěstím a jak se později ukázalo, je jasné proč. Herečka si totiž našla nového milence. Jejím vyvoleným je mladý a fešný Čestmír Procházka. A s ním se záletná Maurerová rozhodně nudit nebude.

 „Jsme šťastní. Ale víc neprozradím,“ svěřila se Maurerová Blesk.cz s potutelným úsměvem. Na večírku, kde se to celebritami jen hemžilo, se věnovala pouze jemu. Milenci spolu zamilovaně vrkali. Maurerová se usmívala od ucha k uchu a nemohla se svého svalnatce nabažit. Neustále mu osahávala zadek a špitala mu zamilovaná slůvka do ucha.

Čestmír má svůj vlastní sportovní klub, který se zaměřuje na vodní sporty jako surfing, wakeboarding nebo jízda na vodních lyžích. Zároveň je i jedním z našich nejlepších reprezentantů ve wakeboardingu, a tudíž to žádný chudáček nebude. Kromě teda většího balíku peněz Míšu upoutal také svým zjevem, hlavně tedy svalnatým tělem. Uvidíme, jak dlouho Míša s tímto fešákem vydrží, než zase přelétne k někomu bohatšímu...

Video
Video se připravuje ...

Maurerová s novým přítelem Markéta Reinischová, Ondřej Rybár