Hokejistovi Tomáši Plekancovi (31) teď nejspíš poskočilo srdce radostí. Jeho manželka Lucie Vondráčková se pyšní těhotenským pupkem. Bohužel pro Tomáše, pouze během natáčení komedie Babovřesky 3.

Tak dnes jsem ale opravdu těhotná! A zítra už zase nebudu. Fotka z dnešního natáčení s paní Kantorkovou a panem režisérem,“ napsala Lucie na sociální síť, kde zveřejnila svou „těhotnou“ fotku.

A aby její požehnaný stav vypadal skutečně důvěryhodně, nacpala si pod triko polštář. Lucčin syn Matyáš (2,5) si tak bude muset na skutečného sourozence ještě počkat.

Vondráčková hraje v letní komedii mladou sestru faráře Lukáše Langmajera, který přijede do vesnice. Místní drbny však netuší, že je Vondráčková alias Ivanka Jeřábková sestrou mladého faráře a hned roznesou fámy, že spolu chodí. Jelikož si Ivanka najde práci coby sekretářka místního starosty Pavla Kikinčuka, hned se začne spekulovat, že se peleší také s ním. Jeřábková se však zamiluje do Adama Hály alias Jana Dolanského, se kterým také otěhotní.