Skákací hrad, zvířátka, prolézačky a klouzačky. To vše čekalo v nově otevřeném zábavním parku na potomky slavných rodičů. Nejvíc se bavil syn moderátorky Jany Adamcové Daník (8), který se na celé odpoledne zasekl v nafukovacím skákacím hradu. Řádil tak divoce, že kolikrát padal hlavou dolů.

Největší povyk udělali naopak kluci Marešovi. Starší Jakub (8) s mladším Matějem (4) se honili s přítomnými fotografy se slovy: „Chyť mě paparazzi!“. Asi to dost často slýchají od svého tatínka Leoše Mareše. Jejich máma Monika se vůbec poprvé ukázala s novými silikonovými trojkami.

Dvojčata Honzík a Adam (5) moderátorky Štěpánky Duchkové dováděla tak moc, až z toho jeden z chlapců usnul. Štěpánka ho musela odnést v náručí. Dámskou jízdu v zábavním parku rozjely i dcery Dary Rolins a její manažerky Evy Skallové. Malá Laura (6) skákala do nebeských výšin a zároveň se během hrátek zamilovala do plyšové a heboučké žirafy, kterou pak nechtěla pustit.

Nejmladší „raubířka“, která se v parku objevila, byla dvouletá dcera Kristiny Kloubkové Jasmínka. Odvážná moderátorka chtěla své dceři dopřát stejnou zábavu, jakou měli ostatní děti, a tak neváhala s malou Jasmínkou vlézt do skákacího hradu. Tam si ji posadila na klín a svištěla s hrůzou v očích dolů.

Video
Video se připravuje ...

Pepa Vojtek popáté otcem... Co na to jeho žena Jovanka? Markéta Reinischová, Jan Jedlička