Ráno před odjezdem ji prý doma trochu došla odvaha. „Přece jen jsem nikdy v životě na žádná cvičení moc nebyla. Mám strach, jestli to zvládnu. Jsem hrozně nešikovná,“ trýznila se už dopředu herečka.

Na jevišti z ní prý ale neobratnost vždycky spadla. „To bych mohla klidně udělat i kotrmelec. Víte, co? Já budu hrát! Jako že jsem dostala roli beznohé,“ napadla herečku spásná myšlenka. A hned jí bylo o poznání líp.
„Ze začátku jsem měla největší strach z toho, aby mě lidé při přenášení neupustili na zem. Ale dcera Klára je zdravotní sestra a uklidňuje mě, že se to nestává,“ svěřila se s dalšími obavami Hanušová.

Lábusův »drsný« vzkaz: Najdi si chlapa bez rukou!

Pokojík s krásným výhledem, kde teď bude trávit příští měsíc, se herečce líbil. A když ji pak ještě zdravotní sestra ujistila, že může mít každé ráno poctivého voňavého turka, bylo vyhráno. „Udělám tady všechno pro to, abych byla soběstačnější,“ slíbila Jarka. Čeká ji vstupní pohovor a prohlídka, po níž jí lékařka určí speciální cvičební program. Blesk přijde herečku zkontrolovat.

Den před odjezdem na Malvazinky přijel Jaruš navštívit kamarád Jiří Lábus (64). A pěkně ji pošťuchoval. „Říkal, ať si tady najdu chlapa. A abych hledala nějakého bez rukou! Že bychom si mohli vzájemně vypomáhat...,“ líčila Lábusův svérázný humor Hanušová.

Video z nového domova zde:

Video
Video se připravuje ...

Hanušová po amputaci začíná rehabilitovat: Byli jsme u toho! Hana Höschlová