Za divoký večírek, na kterém alkohol tekl proudem, se Braňo Mojsej stydí dodnes. A zatímco si jeho okolí myslí, že si momentku s prostitutkami užíval, Braňo po letech prozradil, že to na něj celé nastražil jeho velmi dobrý kamarád. Zneužil jeho slávy.

Když jsem si uvědomil, že mi do alkoholu neustále přimíchává nějaké oblbováky, bylo už pozdě. Pocítil jsem prudkou ospalost a zmatenost, tak jsem se dopotácel do postele, shodil ze sebe župan a na Adama šel spát,“ píše Mojsej ve své autobiografické knize Vystřízlivění, jejíž úryvky zveřejnil Nový Čas.

Najednou se v noci v pokoji rozsvítilo světlo a u mě na posteli seděly úplně nahé dívky,“ vypráví Braňo, který v tu chvíli upnul svůj zrak na fotografa, který celou situaci zdokumentoval. „Jako smyslů zbavený fotil s bleskem a křičel na mě – No, pojď pěkně, Braňo pojď! Tyhle fotky ti někdo dobře prodá, neboj!“ svěřil se muzikant. 

Ve tmě se mu podařilo nakopnout šíleného fotografa, přičemž zavrávoral a upadl na zem. V tom okamžiku „vtipálci“ utekli. Až později Mojsejovi došlo, že to byla krutá léčka od jeho kamarádů.

Ti ho uspali, do bytu pozvali prostitutky a nechali otevřené dveře, aby fotograf mohl přiběhnout ve správnou chvíli. „Byl jsem v šoku. Vždyť ty fotky mi zničily život,“ dodal Mojsej, který kvůli alkoholu a divokým večírkům přišel také o svou manželku Noru Mojsejovou.

Mareše prý také zfetovali!

Podobný skandál, za který Mojsej „pyká“ dodnes, si na svém hrbu nese také moderátor Leoš Mareš (37). Ten se v květnu 2008 oddával sexuálním orgiím s jistou blondýnkou, která měla hlavu v Marešově klíně. Snímek byl pořízen jen dva měsíce před Leošovou svatbou s jeho ženou Monikou.

Stejně jako Mojsej i Mareš tvrdí, že ho zfetovali. „Někdo mi asi něco dal do pití. Někdo na mě chce vydělat peníze, zničit mě!“ bránil se tehdy Mareš. Naštěstí pro Leoše tomu uvěřila také jeho Monika, která si byla jistá, že její drahou polovičku zdrogovali a sprostě zneužili.