Nora Mojsejová už měla delší dobu podezření, že její bývalý manžel opět propadl alkoholu. Ze závislosti na něm se Braňo pokoušel léčit už několikrát, avšak pokaždé nakonec po skleničce sáhl. „Vždycky si řeknu, že už jsem z toho venku. Dám si sklenku, druhou, třetí... a už to nedokážu zastavit,“ svěřil se kdysi serveru aktualitky.sk.

Kvůli jeho alkoholovým excesům se s ním Nora chtěla už několikrát rozvést, pokaždé svou žádost však stáhla. Před měsícem jí ale došla trpělivost a soud je rozvedl během čtvrt hodiny. „Už rok jsem cítila, že je něco v nepořádku. Našla jsem doma mnoho tabletek a pravděpodobně je bral v kombinaci s menším množstvím alkoholu,“ prozradila Mojsejová.

A nebyla daleko od pravdy. Braňo alkoholovému démonovi opět propadl a holduje v něm ve velkém. Naposledy se opil v jejich bývalém společném domě s řadou přátel natolik, že musel být převezen do nemocnice. „Byla jsem v Bratislavě, když mi volala paní, co se mi stará o dům, že tam jsou nějací cizí lidé,“ přiznala serveru Nora. Mezi nimi měl být i Braňův syn z prvního manželství. „Záchranka mi volala, že ho odvezli na psychiatrii,“ dodala podnikatelka, která už z právního hlediska nemá s Braněm nic společného.

Fotogalerie
4 fotografie