Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nikdy mi nebylo lépe, tvrdí Gross, který NEMŮŽE hýbat rukama!

Autor: tesk, kl - 
10. dubna 2014
10:00

Bývalý premiér Stanislav Gross (44) zápasí se zdravím. Zlobí ho ochrnutá ruka, se kterou nemůže hýbat. Všude ho musí doprovázet manželka Šárka, která za něj dokonce řídí. Přesto si Gross nenechal ujít premiéru muzikálu, ve kterém hrají obě jeho dcery. A s úsměvem tvrdí, že se nikdy necítil lépe.

Stanislav Gross sebral všechny síly, přehodil přes nehybné ruce sako a společně s manželkou vyrazil na premiéru muzikálu Marie Antoinetta. Bývalý premiér v poslední době dost často chodí po doktorech, jelikož má ochrnutou ruku. Svou nemoc sice nikdy nepřiznal, ale jeho chování nasvědčuje tomu, že rukama skutečně nemůže hýbat.

Nikdy mi nebylo lépe,“ řekl Blesk.cz Gross, který se svým optimismem snažil maskovat své zdravotní potíže. Na premiéře ale po celou dobu schovával ruce pod sakem, které ani neměl oblečené. I přesto, že byl na své dcery velmi hrdý, že se díky svému pěveckému talentu dostaly až do slavného muzikálu, jeho úsměv působil křečovitě.

Spekulovalo se i tom, že za jeho potížemi může stát zákeřná rakovina, nakonec se však ukázalo, že za to nejspíš může páteř. "Má nyní problémy s páteří a tím pádem oslabenou pravou ruku. Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím, že bude zase v pořádku," řekla před časem Grossová pro parlamentnilisty.cz.

Fotky jako důkaz o tom, že Gross nevládne už ani jednou rukou, vám přinášíme exkluzivně v dnešním tištěném vydání Blesku.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

londynskypes ( 10. dubna 2014 20:39 )

ted mu musi ta jeho sl..apota utirat jeho smr.adlavou rit a drzet kohouta pri c..h..--cani nebo jeho deticky pomahaji na hajzlik vdek za ty milony

gogo ( 10. dubna 2014 19:09 )

Super to jistě není, ale pokud si nakradl na př. Balaka přes 40000000000.- Kč , tak to by již na jednu pazouru být mohlo, co myslíte ?

centorio ( 10. dubna 2014 14:48 )

jde videt, ze nejaka aspon troche spravedlnost je,ty paraty,kteryma hrabal prachy uz mu krouti

egyptanka ( 10. dubna 2014 14:46 )

Když něco tvrdí Gross,tak je to určitě pravda.

nmlk ( 10. dubna 2014 14:36 )

Ty jeho ruky vypadají, jako kdyby mu měly dávno upadnout.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa