Předávání cen Týtý: Kdo získá zrcadlo popularity?
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
Datum:
 
5. 4. 2014

Teď se oddechl nejvíc Karel Šíp, že celovečerní přenos, jehož scénář z velké časti četl z papírů na stolečku, končí. Jak se vám líbil? Co říkáte na vítěze? Nyní končí také ONLINE přenos Blesk.cz. Děkujeme vám za pozornost a už nyní pro vás připravujeme módní policii s Františkou a exkluzivní články a videa ze zákulisí.


 
5. 4. 2014

"Karle, promiň! Děkuju všem fanouškům za to, že stojíte při mně. Jsem vaše," říká Havlová a opět se neskutečně zadýchává.

 
5. 4. 2014

A vítězkou se stává Dagmar Havlová!

 
5. 4. 2014

Absolutního vítěze vyhlašuje Libuše Šafránková a ředitel ČT Petr Dvořák.

 
5. 4. 2014

Z černých do bílých šatů převléknuvší se Lucie Bílá zpívá s českým textem slavný hit Hallelujah od Leonarda Cohena. Je to další z jejích coververzí - nedávno vyděsila předelávkou songu od Nirvany. "Je to jako když Landa zpívá Kryla," komentují přenos v diskuzích diváci.

 
5. 4. 2014

Do nekonečné řeči šťastného Miroslava Sýkory musel vskočit už notně nervózní Karel Šíp. Je mu jasné, že přímý přenos už několik minut tzv. teče. Konec neurychlí ani další píseň.

 
5. 4. 2014

Objevem roku se stal koktavý zpěvák Mirolav Sýkora, který vyhrál pěveckou soutěž Česko Slovensko má talent. Děkovná řeč mu dělá velký problém. Část vět vždycky zpívá operním hlasem.

 
5. 4. 2014

Produkce seriálu dostála jménu seriálu a už několik minut děkuje a vypraví a děkuje a vypráví....

 
5. 4. 2014

No nekecej, Vyprávěj!

 
5. 4. 2014

Je před námi poslední kategorie - Seriál roku. Podaří se Nově ukořistit alespoň jedno zrcadlo? Zatím nemá ani jednu cenu. Je tu poslední šance. Jinak to Nova musí za rok zkusit znova...

 
5. 4. 2014

Vyhrála Všechnopárty Karla Šípa a režiséra Viktora Polesného. Vítězové se teď na jevišti klukovsky o cenu přetahují. Ale může si ji nechat režisér, moderátor už jedno zrcadlo dneska nafasoval...

 
5. 4. 2014

Kategorii vyhlašuje Halina Pawlowská, která vypadá, že ke své korpuletní postavě ještě několik kilo nabrala. Tuhle nálož nedokáže zamaskovat ani nejčernější černá...

 
5. 4. 2014

Na řadě je předposlední kategorie Pořad roku. "Nejlepší pořad kteréhokoli roku je repríza," glosuje Šíp.

 
5. 4. 2014

Do Dvorany slávy byla uvedena herečka Jana Štěpánková. Uvedl ji tam loňský laureát Lubomír Lipský. Vinohradké divadlo aplauduje ve stsoje. Štěpánková má v očích slzy dojetí.

 
5. 4. 2014

"Nevěřila jsem tomu, že bych TýTý mohla získat! Je to znamení od fanoušků. Chtějí mi něco říct. Jsem šťastná, že jsem se vrátila k herecké profesi," řekla Blesk.cz bezprostředně po získání ceny Dagmar Havlová.

 
5. 4. 2014

Nešlo si nevšimnout, jak se Havlové špatně mluvilo. Při děkovačce byla celá zadýchaná a během těch několika mála vět, které pronesla, jen lapala po dechu. Jistě to nemohlo být jen těmi pár schůdky, které na jeviště, na němž stojí už 35 let, jak sama pronesla, vyběhla. A že by to bylo jen tak velké překvapení? Divadelními rolemi a rolí první dámy vyškolená herečka by takovou radost přece měla umět zvládnout.....

 
5. 4. 2014

„Jsem ráda, že se kruh uzavírá. Že z Dáši Veškrnové, kterou jste měli rádi, přes Dagmar Havlovou je zpátky Dáša Havlová,“ říká vítězka.

 
5. 4. 2014

Vítězkou v kategorii herečka se stala DAGMAR HAVLOVÁ!

 
5. 4. 2014

Nejlepší herečku vyhlašuje Jakub Kohák, který přesně vyholenými vousy na bradě vypadá jako sňatkový podvodník. A podobně taky hovoří..

 
5. 4. 2014

V kategorii herec vyhrál Ivan Trojan, který dnes večer nedorazil. Aktuálně ho diváci vídají v seriálu Čtvrtá hvězda.

 
5. 4. 2014

V kategorii Osobnost televizní zábavy se vítězem stal Karel Šíp. Je to jeho čtvrté zrcadlo v této kategorii.

 
21:06
5. 4. 2014

Za moderátora je nominován opět Karel Šíp. Prý si před zrcadlem trénoval smutný a veselý obličej. Konkurence je stálá: Mladých nepřibývá, starých neubývá. Žertuje Šíp.

 
5. 4. 2014

Je tu další hudební vložka. Tentokrát píseň Stín kapradiny, kterou opět zpívá někdo jiný než originál. Asi je to v tomto případě dobře. Šílené UFO Janu Kratochvílovou by totiž Vinohradská divadelní kaplička nemusela rozdýchat...

 
5. 4. 2014

Lucie to prý vůbec nečekala, proto si manažerka ani nepřipravila žádnou speciální řeč. Dodala jen, že děkuje fanouškům a že by Lucce přála také nějakou hereckou roli. Tak uvidíme...

 
5. 4. 2014

Zpěvačkou roku se stala Lucie Vondráčková, za kterou přebírá cenu její manažerka, protože Lucka je v Kanadě se svou rodinou.

 
20:54
5. 4. 2014

"To si řekneme doma, komu to Ivana přála nejvíc! Děkuji Hospodinovi, za to že mi daroval pevné zdraví, abych mohl dělat toto řemeslo, které miluji. Také mi daroval krásný dárek - schopnost reprodukce. Takže děkuji své rodině a dětičkám. Doufám, že se jednou, až budu starý, že se o mně postarají," říká Gott.

 
5. 4. 2014

A je to doma! Vítězem je Karel Gott. To jsme opravdu nečekali!

 
5. 4. 2014

Tak to je zajímavé! Kategorii Nejoblíbenější zpěvák vyhlašuje Ivana Gottová. No, kdo to asi bude?

 
20:47
5. 4. 2014

Halina Pawlowská dorazila jak jinak než se svým dlouholetým partnerem Miroslavem Cabanem, který se k ní po smrti jejího manžela velice záhy nastěhoval.

 
20:46
5. 4. 2014

"Děkuji televizi Nova, že zrušila pořad Na vlastní oči. Protože na Primě jsem už díky tomu mohl podruhé toto zrcátko získat," děkuje Klíma. To je už druhý přestupový zářez, kdy se přestup ke konkurenci vyplatil. Kdo půjde dál?

 
5. 4. 2014

Ondřej Neff vyhlašuje vítěze: Osobností televizní publicistiky se za rok 2013 stal nestor investigativní žurnalistiky Josef Klíma.

 
20:38
5. 4. 2014

Vypadá to, jako by Dagmar Havlová nebyla v nejlepší kondici. Pokašlávala už při příchodu do divadla, dýchání ji trápilo i během přenosu a občas si musela odkašlat. Snad to není nic vážného...

 
5. 4. 2014

Karel Šíp čte ze scénáře glosy ke kategorii Osobnost televizní publicistiky. Zmínil kauzu Daniely Drtinové, která po neshodách ve zpravodajství Českou televizi opustila úplně. Prstem si jede po řádcích, aby se nepřeřekl při dalším vtipu. "Daniela Drtinová má problémy zakotvené už ve jménu. Už nás Drtí Nova," žertuje Šíp. Naznačuje snad nové působiště oblíbené zprávařky a moderátorky? Uvidíme...

 
20:37
5. 4. 2014

První zrcadlo pro Českou televizi. Vojtěch Bernadský získal ocenění v kategorii Sportovní moderátor, který v děkovné řeči zmínil, že dnes poprvé uběhl půlmaraton a je tak unavený, že dnes do divadla málem nedorazil. Ale vyplatilo se. "Já a Karel Gott jedeme dál," uzravřel vtipně Bernadský.

 
20:36
5. 4. 2014

Tsunami černých šatů začala v únoru na Plesu v opeře. Už se zdálo, že černé závojnatky byly na ostatních slavnostních událostech rozmetány například červenou na udílení cen Trebbia na Pražském hradě, ale TýTý se opět zahalilo do černé. Michaela Jílková, Emma Smetana, Ljuba Krbová, Lucie Borhyová.. Všechny tyto dámy přišly v černé...

 
20:29
5. 4. 2014

Nora Fridrichová v červených šatech na jedno rameno, které barvou ladí s kravatou Roberta Záruby, děsí svou kostnatou postavou. Přestože se doširoka usmívá, vypadá spíš nezdravě... Že by se na ní podepsal stres?

 
20:20
5. 4. 2014

A je tu první kategorie - Osobnost televizního zpravodajství. Fotograf Jan Šibík vyhlásil vítěze: Stal se jím Karel Voříšek, který má za sebou přestup z Novy na Primu. Diváci mu zůstali věrni i po výměnu stáje... "Prima jede," vykřikl hned dvakrát šťastný Voříšek a nezapomněl pozdravit svoji bývalou parťačku Markétu Fialovou.

 
5. 4. 2014

Jolana Voldnánová oblékla ve velmi odvážných šatech s průsvitnými průstřihy. Její róba je s velkým otázníkem. Oko módního experta zapláče, oko mlsného muže zaplesá...

20:19
5. 4. 2014

MÓDNÍ POLICIE S FRANTIŠKOU: Dagmar Havlová má pověst velmi dobře oblékané lady, patří k inspirativním ikonám dámského šatníku. Na letošní ceny ankety TýTý ale velkou toaletu ani malé večerní, jak by se dalo předpokládat, neoblékla. Místo nich zvolila smoking s bílou košilí, proti němuž nelze nic namítnout. Jen lze poznamenat, že pánský styl ženskost Dáši neumocňuje, není k ní dráždivým kontrastem. S otazníkem je i klasický drdol, který ráz outfitu neumocňuje. Chtělo by to rozpuštěné vlasy a více nenucenosti ve stylingu.

 
20:11
5. 4. 2014

Večerem bude hudebně provázet také stálice - orchestr Martina Kumžáka, který doprovází také například StarDance, když hvězdy tančí. Hrají průřez melodiemi, kterými se v přímém přenosu dopředu slaví 75. narozeniny Karla Gotta, které bude mít v červenci. Karel Šíp žertoval, že ve stejný den ale v roce 1789 byla v Paříži dobyta Bastila, čímž vypukla Velká francouzská revoluce. Šíp musel dvě vteřiny počkat, aby diváci vtip pochopili - pár se jich zasmálo.

 
20:09
5. 4. 2014

Robert Záruba je ve Vinohradském divadle spolu se svou manželkou Norou a sedí vedle sebe. Že by tak chtěli popřít spekulace o rozchodu? Dagmar Havlová v hledišti usedla vedle Karla Gotta.

 
20:01
5. 4. 2014

Moderátorský matador Karel Šíp zahájil slavnostní večer. V jeho případě to byla sázka na jistotu. Uvidíme ovšem, jestli scénář nebude kapat z každého jeho slova, jako se to občas stává při jeho talkshow.

 
5. 4. 2014

Obávaný kuchař Zdeněk Pohlreich dorazil se svou manželkou. Oba zůstali věrní japonskému návrháři a opět dorazili ve velkoformátových hábitech podobných kimonu. Pohlreich outfit opepřil teniskami. No, Zdeňku, s prominutím, to se nedá žrát....

 
19:59
5. 4. 2014

Ve Vinohradském divadle je také těhotná Lucie Borhyová. Kolegové se obávají, aby pod návalem emocí nezačala předčasně rodit. "Jsem připraven Lucku okamžitě odvézt do porodnice," řekl Blesk.cz nastávající tatínek Michal Hrdlička. Lucka ale obavy nemá a zrcátko by si moc přála.

 
19:45
5. 4. 2014

Bavič Michal Suchánek po nedávném skandálu přišel raději sám. Před přímým přenosem si ještě vykouřil nezbytnou cigaretu.

 
19:44
5. 4. 2014

Marek Eben přišel na slavnostní večer také a nenechal doma ani svoji manželku Markétu Fišerovou. Ta si na sebe oblékla zlatočervený outfit.

 
19:41
5. 4. 2014

Zpěváka Petra Koláře do Divadla Na Vinohradech doprovází jeho dlouholetá partnerka Lenka Chlupáčová.

 
19:31
5. 4. 2014

I manželé Zlata Adamovská a Petr Štěpánek. Oba sladěni do černobéžové kombinace.

 
19:26
5. 4. 2014

Na místě je již i největší favorit na zisk ceny Týtý, zpěvák Karel Gott. Jako vždy elegantní gentleman, kterému nechybí úsměv na rtech.

 
19:23
5. 4. 2014

Dagmar Havlová dorazila v kalhotovém kostýmu s bílou halenkou. Má set velmi zajímavých barevných šperků. Před divadlem se stihla podepsat fanouškům.

 
19:22
5. 4. 2014

Jana Bernášková dorazila v rudých šatech. V ruce držela zlatou kabelku a i ostatní doplňky sladila do totožné barvy. Doprovází jí manžel Rudolf Merker.

 
19:17
5. 4. 2014

Hvězdy už začínají zaplňovat Vinohradské divadlo. Moniku Absolonovou doprovodil bratr Marek. Monika má na sobě zelené šifonové šaty s průsvitným živůtkem. Prosvítá jí pod nimi krajková podprsenka do barvy. Ta se panečku vybarvila.

 
19:15
5. 4. 2014

Jako další dorazil i Lubomír Lipský. Ten se opíral o nezbytnou hůlčičku a byl ještě podpírán, aby se nestala nějaká nehoda.

 
19:09
5. 4. 2014

Jako první dorazil do Vinohradského divadla vítěz Československo má talent Miroslav Sýkora. Ten se sladil se svým doprovodem. On měl oranžovou kravatu, maminka v podobném odstínu živou květinu na klopě.

 
19:03
5. 4. 2014

Vítáme vás u online přenosu z předávání cen Týtý. To se uskuteční ve Vinohradské divadle.