Čtyři mladíci si vyhlédli herce v sobotu večer na jedné z bratislavských ulic. Slovenského herce Jána Jackuliaka, který se do srdcí českých diváků zapsal jako představitel Robina Hooda, brutálně napadli, bušili do něj, kopali ho do hlavy a žeber tak dlouho, dokud neupadl do bezvědomí. Násilníci herce zbili nejspíš proto, aby ho mohli okrást. Z kapsy mu totiž vzali mobil a v přepočtu 13 tisíc korun, píše slovenský server Čas.sk.

Exmilenec Jitky Čvančarové zůstal ležet v bezvědomí v kaluži krve. Tak ho našla sousedka, která ho objevila ve výtahu. Ján je nyní v nemocnici pod přísným lékařským dozorem.

"S Jacim i jeho rodinou jsem v kontaktu, ale nemohu podávat žádné informace. Snad jen to, že už není v ohrožení života. Je to šílené, co se stalo, moc na něj a jeho rodinu myslím a doufám, že jsem pro něj podporou. Máme ho rádi a držíme mu palce. Ať je brzy v pořádku," svěřila se Blesk.cz Čvančarová, kterou zpráva o napadení jejího bývalého přítele vyděsila.

Jackuliak žil s Čvančarovou šest let, objevil se v seriálech Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě a Četnické humoresky, v muzikálech hrál v Brně. Objevil se také jako Jidáš v Jesus Christ SuperStar nebo v Evitě.

O páru Čvančarová - Jackuliak se mezi jejich známými v Brně mluvilo jako o lásce z románu. "Byla to idylka, bydleli spolu a všichni měli za to, že se určitě vezmou," řekl Jackuliakův známý.

Loves story ale brzy skončila. Jitka Jackuliaka opustila kvůli kariéře. On měl tehdy divadelní angažmá v Brně, Jitka nastartovanou kariéru v Praze. Na nic nečekala a chytila svou příležitost za pačesy. Místo očekávané svatby, tak přišel nečekaný rozchod...