Manžel Ivany Jirešové Viktor Dyk (45) už je na takové výstřelky své manželky zvyklý. Není to totiž poprvé, co se herečka svlékla do naha a nafotila sexy snímky. Ale copak tomu řekne mladičká přítelkyně Zdeňka Podhůrského Ilona (26) až uvidí svou drahou polovičku na velmi odvážných fotografií?

Ivana se Zdeňkem se totiž svlékli do naha a nechali se spolu nafotit. Jirešová v rouše Evině přitom drží jablko z ráje, zády k ní stojí Podhůrský se zachmuřelým výrazem a ostrými nůžkami v ruce.

Sexy fotografie pronikly na veřejnost dřív než by oba aktéři čekali, a tak budou mít oba doma co vysvětlovat už teď. „Nevím, jak jste se k těm fotkám dostali, ale zapírat je nebudu. S Ivankou Jirešovou jsme nazkoušeli společné divadelní představení, ve kterém hrajeme postupně mládnoucí milenecký pár,“ prozradil Podhůrský, více ale vysvětlovat odmítá.

Jirešová se svlékáním naopak problém nemá. „Za ty fotky se nestydím, i když se přiznám, že jsem je všechny neviděla. Každopádně doufám, že je zatím nikdo nebude šířit,“ doufá Jirešová.  

To ale nejsou jediné snímky, které ti dva společně nafotili kvůli nové divadelní hře Hledání ztraceného ráje. Podhůrský se mohl pokochat Ivaniným tělem ještě jednou, když Ivana pózovala jen v průsvitné košilce. Společně nahlédli také do světa pankáčů.