Herečka Ivana Jirešová, která je známá především díky roli barmanky v Ordinaci v růžové zahradě, má sport v těle, když zrovna necvičí jógu, tak vyšplhává v Tibetu na skály anebo válcuje soupeře při minigolfu.

Jógu a bikram jógu herečka cvičí už třetím rokem a je to vidět – noha sem, noha tam, naprosté soustředění a do detailu propracovaný každý pohyb. „Člověk si během tohoto cvičení vyčistí hlavu, “ prozrazuje herečka. Jirešová je v dobré kondici i díky měsíční dovolené v Himálajích, odkud se nedávno vrátila. Během tohoto, jak říká Iva, pracovně relaxačního pobytu si herečka ráda denně zacvičila, aby byla fit.

Předtím než však Jirešová ukázala své dokonalé křivky na józe, vyrazila na minigolf. A protože nechtěla hrát sama, přitáhla si parťáka. Byl to samotný pirát z Karibiku, tedy spíše jeho dost velká figurína. „Dovolte, abych ho představila - Johny Depp,“ dodala herečka s úsměvem.  Bohužel pro Ivanu jí však její nový kamarád turnaj nemohl vyhrát. Příště snad zvolí někoho z masa kostí, i když takhle jí do toho alespoň nikdo nekecal…

Fotogalerie
6 fotografií