Monika Haklová, která je na Slovensku známá jako žena, která si nebere servítky, se stala před časem novou posilou slovenského Nového času a hned si vzala do parády jednoho z nejkontroverznějších postav slovenské scény.

Blondýnka šla s Rytmusem natočit rozhovor, při kterém si cavyky se slovníkem rozhodně nedělala. První věta, která v rozhovoru zazněla, byla totiž „Čo ti j*be?“ Dále Haklová nedokázala vyslovit název Rytmusové partičky Kontrafakt, která nedávno vydala nové album a kvůli kterému vlastně Slovenka za rapperem přišla.

Jejich skladbu jí totiž pustil její šestnáctiletý syn, a jak sama Haklová přiznala, u poslechu se styděla. Notně pobavený Patrik se ale nenechal rozhodit a zeptal se proč, jestli ona nehřeší. Zmatená Monika přiznala, že samozřejmě, že ano a pokračovala ve svém monologu, při kterém Rytmusovi nechtěla půjčit ani mikrofon. V něm rapperovi sdělila, že je vzorem pro mladé lidi. A to zrovna ne v dobrém slova smyslu!

„Můj syn mi řekl, že mladým lidem udáváš styl, ve kterém říkáš, že škola není důležitá.“ A na to měl Patrik jasnou odpověď. „V mém případě nebyla,“ odpověděl na otázku-neotázku.

Po dalším téměř minutovém a dost zmatečném monologu ze strany Haklové z ní konečně vypadla otázka, na kterou se chtěla od začátku zeptat. „Jaké bude první slovo tvého dalšího potomka? Vlastně tvého prvního potomka?“ A Rytmus nezaváhal, sice neodpověděl přímo na její otázku, ale myšlenka to byla opravdu zajímavá.

„Přijde mi, že to je jako kdyby ses hororového režiséra zeptala, jestli v soukromém životě každého otravuje s horory.“ O výchově svého budoucího potomka, ale má jasnou představu. „Budu ho učit, aby byl sám sebou, aby rozvíjelo svůj talent, makal na sobě,“ prozradil. „A aby nešel do žádných reality show,“ dorazil ji Rytmus.