Nové snímky z kalendáře na příští rok, kde provokuje takřka nahá, tomu ale moc nenasvědčují… Tenhle stav jistě nebude trvat dlouho! Nejen Faltýnová, ale ani Mareš v minulosti nikdy po rozchodu nezůstali dlouho sami. Většinou šli ze vztahu do vztahu. Za jak dlouho asi svůdnou Petru uloví další pracháč?!

Poslední kapka

Tentokrát ale prý za krachem hvězdného páru nevěra nestála. „Ne, nikdo třetí za naším rozchodem není,“ řekla Blesku Faltýnová. „Poslední kapka přetekla…,“ dodala s tím, že to, co se mezi ní a Leošem stalo, nechce komentovat. Samotný moderátor, který je momentálně v Thajsku, sice potvrdil, že už s modelkou není, ale více ze svého soukromí prozradit nechce.

Vánoce a konec!

A to ještě 23. prosince společně oslavili Vánoce, a pak už se každý rozprchl na opačný kout světa. Modelka odletěla s dcerou Adrianou (3,5) do vily na Miami a moderátor s kamarády do Thajska.

Moderátor utekl do Thajska!

Terapie exotikou! Bolavé srdce po rozchodu s Petrou Faltýnovou si Leoš Mareš léčí hezky v teple. Podle informací Blesku odletěl krátce po vánočních svátcích do Thajska, kde se mu daleko od vzpomínek na modelku bude snáze zapomínat na dvouletý nevydařený vztah.