Zlatý slavík překonal sám sebe a díky tomu ho celý národ uvidí ve velmi choulostivé situaci. Při natáčení televizní povídky Škoda lásky ho režisér Jan Hřebejk (46) a scénáristé Petr Šabach (62) a Petr Jarchovský (47) vysvlékli v jedné scéně do trenek. A ubytovali mu v pokoji dvě luxusní společnice. „Celá ta scéna je dalším pokusem Karla Gotta zbavit se šílené fanynky Máji v podání herečky Zory Valchářové-Poulové, která ho neustále sleduje. Na podrobnosti si ale musí diváci počkat do neděle,“ prozradil Blesku Hřebejk.

Ivaně to nevadí

Nedostane Gott za scénu v trenkách a lehkými holkami vynadáno od manželky Ivany? „O celém natáčení jsem věděla, dokonce tam mají první roli i naše holčičky. Pokud jde o mne, je v povídce zdálky slyšet pouze můj hlas,“ řekla Gottová.

Co na to Hannelore?

„Ten scénář vznikal díky mému vyprávění o skutečné fanynce, která mne roky pronásleduje. Jsem rád, že mi dal pan Hřebejk konečně delší roli, ne jako v minulém filmu Nestyda, ve kterém jsem měl jednu větu,“ smál se Gott. Fanynkou myslel Němku Hannelore Uhl (48). „Dá se říct, že se tato fanynka v té povídce pozná,“ dodal Gott.

Karlův boj s Hannelore

Karel Gott nedávno vyprávěl, co všechno si s fanynkou Hannlore Uhl v minulosti prožil.
„Zazvonila pozdě v noci, my jsme se ženou otevřeli a říkáme: Co si přejete? A ona: Já jsem pověřená Ježíšem Kristem, abych sdělila, že jenom my k sobě patříme, že tvoje žena je jen divadlo, ty fotky jsou montáže! Je to lež a ty to musíš uvést na pravou míru… Tak jsem jí odpověděl: Ty si myslíš, že máš k němu drát jen ty? Já jsem s ním před chvílí mluvil a on mě před tebou varoval.“


Jelikož Hannelore zpěvákovi ani jeho rodině nikdy fyzicky neublížila, ani nevnikla do jeho domu nebo na pozemek před ním, nemohou s tím naše úřady nic kloudného dělat.  „Já jsem měl snahu jí několikrát rozumně domluvit. Když třeba stála po koncertě v cestě a já jsem ji nemohl obejít,“ dodal zpěvák. V Německu je to jiné. Tam se Hannelore ke Gottovi podle informací Blesku nesmí z rozhodnutí úřadu přiblížit.