Sámer v pražském klubu Coco dnes křtil svůj nový kalendář. Sám zpěvák se ale bál incidentů, a tak u vstupu existoval black list, což je seznam lidí, kteří mají na tuto akci vstup zakázaný! Na něm bylo celkem pět lidí, kterých se Sámer bojí.  

„Odmítl jsem je vpustit dovnitř klubu. Bojím se jich,“ svěřil se Sámer. Jeho strach byl oprávněný, protože jakmile ochranka odmítla dotyčné vpustit do spodního patra klubu, kde se křest odehrával, strhla se v horním patře rvačka, která skončila tragicky. Přítomní potížisté totiž vytáhli nože a ve vzájemné potyčce se pobodali.

Video
Video se připravuje ...

Krvavý masakr na křtu Sámera Issy! Koho pobodali? David Turek, Jan Jedlička

Issa dokonce ví, o koho se jedná. „Ano, znám je. Jsou problémoví,“ dodal zpěvák.

Podle očitého svědectví našeho redaktora se celý incident strhl asi deset minut poté, co byli vpuštěni rusky hovořící muži do klubu. Ti se začali hádat a poté na sebe vytáhli nůž!

Očitý svědek, říkejme mu pan Karel, byl z celého incidentu v šoku. "Semlelo se to tam strašně rychle, hodně stříkala krev, mám ji i na nohavicích."

Nebezpeční útočníci jsou nyní na útěku z Prahy v černém Porsche Cayenne. V autě by měli být čtyři rusky hovořící muži, minimálně jeden z nich je ozbrojený!

Incident se stal asi deset minut před desátou večerní. A policie byla na místě do dvou minut. "Zranění jsou dva muži," potvrdil tiskový mluvčí Jan Daněk.

V pražském klubu zasahovala policie a záchranáři. Na místě zůstali dva pobodaní jedinci a několik lehce zraněných. Policisté v klubu legitimovali všechny účastníky akce.

Pokud byste ujíždějící černé Porche Cayenne viděli, volejte linku 158! Rozhodně ho nezastavujte sami, útočníci jsou ozbrojení a velmi nebezpeční!


Fotogalerie
13 fotografií