Nemocná herečka se Blesku svěřila, že ho o svém léčení raději neinformovala. „Miloš o mém stavu neví a já jsem ráda. Nechtěla bych ho tím ani zatěžovat. Myslím, že má sám svých problémů také dost,” svěřila se, když jsme ji navštívili na klinice na Malvazinkách.

 

Herečka zde dělá velké pokroky. „Jde to krůček po krůčku, ale dělám. Tak především musím doléčit zraněnou nohu a postupně pravidelně rehabilituji. Prostředí a personál je velice příjemný, takže se zde cítím jako doma,” pochlubila se.

 

Přestože má z každé návštěvy radost, ctí pravidlo "všeho s mírou", a tak společně s dcerou Terezou stanovila seznam lidí, který za ní personál do nemocnice pouští. „Je to především rodina a kamarádi. (...) Hlavně ti, se kterými se stýkám pravidelně i v soukromí. Těší mě samozřejmě podpora všech lidí, kterou mi dávaji najevo prostřednictvím dopisů nebo přes Terezu. Na osobní návštěvy jsem ale opravdu jestě příliš unavena. A také, jak říkal můj kamarád, malíř Vladimír Komárek: Jen krátká návštěva potěší...,” vysvětlila s úsměvem.

 

 

poutak
Autor: Blesk