Tříměsíčního králičího jezevčíka Fandu totiž nesnesla Terezina ohařka Elsa. „Místo za maminkou jedu s Fandou zase do Tábora,“ láteřila včera do telefonu Tereza. „Elsa by mu mohla skutečně něco udělat. Věděla jsem, že to nebude jednoduché, ale takovouhle reakci jsem nečekala,“ svěřila Blesku smutně Tereza.

Tajemství

Na psíka se hrozně těšila a hlavně na překvapení, které tím všem v rodině způsobí. Chtěla Fandu donést mamince s tím, že bude sice její, avšak postará se o něj sama s manželem Herbertem (49) a synem Samem (17). „Maminka se už dávno zařekla, že pejska nechce, že by se mu nedokázala věnovat tak, aby byl šťastný. Chodit na procházky a podobně,“ říká Tereza.

Náplast na bolest

Brejchové chtěla čtyřnohého přítele pořídit hned po smrti manžela Jiřího Zahajského (†68). Aby nebyla sama. „Jen co jsem ale vyřkla slůvko pejsek, se zlou jsem se potázala!“ vzpomíná Tereza. Teď mamince chtěla čtyřnohým kamarádem udělat radost »přes zákaz«, jenže... „Nevyšlo to. Nepůjdu k ní přece s pejskem, kterého musím vrátit,“ míní Tereza.

Fotogalerie
11 fotografií