Když se potkali na chatu v redakci Blesku, okamžitě si padli kolem krku a přivítali se vášnivým polibkem. Vladko a Pavlína tak dokázali, že si nebyli blízcí jenom ve Vile. „S Pavlínou si strašně chybíme,“ řekl Vladko a dokonce v nadsázce plácl: „Ještě měsíc ve Vile s Pájou a je ze mě heterák!“

Ve stejném duchu ale hovořila i Pavlína. „Celý víkend jsem doma probrečela. Strašně mi chybí Vila a Vladko. Klidně bych tam byla o týden déle,“ svěřila se Blesku.

Hodit za hlavu vztah s Mirkou ale kvůli Vladkovi nehodlá. Ba naopak! A přesto budou mít k sobě v budoucnu s Vladkem možná ještě blíž! „S Mirkou určitě uvažujeme o registrovaném partnerství i o dítěti,“ vyzradila něco z plánů do budoucna.

Dítě ze zkumavky!

A je si moc dobře vědoma toho, že k početí bude potřebovat dárce spermatu. A jako dárce spermatu by měl posloužit právě homosexuál Vladko, který ve Vile navázal s Pavlínou velmi blízký vztah. „Vím, že bych se o jedno dítě dokázal postarat. Sám bych ho však vychovávat nemohl. Často propadám depresím. Holky by byly skvělé matky,“ přiznal až překvapivě otevřeně už dvojnásobný vítěz VyVolených. I pro něj totiž darování spermatu Pavlíně a Mirce představuje cestu ke splněnému snu o potomkovi.

Jestli se skutečně stane otcem, ale záleží jen na rozhodnutí Mirky a Pavlíny. „Momentálně je na pořadu dne registrované partnerství, až pak dítě,“ dodala Pája. Stejně tak zatím neřešily, která z nich miminko odnosí...

Video
Video se připravuje ...

Vladko o své matce: Nevěřte jí ani slovo, už je stará!  Petr Soukup, David Turek

Video
Video se připravuje ...

VyVolený je Vladko: Usmíří ho miliony s rodinou? Jan Jedlička, David Turek