Od první k poslední sérii reality show uplynulo 8 let. A slzy dojetí a smutku nedokázala zakrýt během finálového večera reality show VyVolení, která dospěla v pátek večer ke svému konci.

„Jakmile začla zhasínat Vila, nedokázala jsem je udržet,“ prozradila Tereza, která si právě svojí empatií a bezprostředností získala mnohaletou oblibu u diváků. Mezi moderátorskou špičku se jí podařilo vrátit i po své drogové minulosti. Tu si Pergnerová nosí jako kříž. „Vím, že když zmizím z obrazovky, otevře se zase prostor ke spekulacím,“ říká Tereza. „Jednou, až mi bude 80 let, stále budou vycházet titulky Nebere náhodou drogy? Chtěla bych, aby mě všichni brali jako člověka, a jde mi jen o dobře odvedenou práci, to je, na čem mi záleží,“doufá ve svůj opětovný klidný život Pergnerová.

Bez krize

Nabídky na práci se prý hrnou. Většinu z nich s úsměvem odmítá. „Dělám jen takové věci, co mě baví, já se nezměním a nezačnu třískat prachy,“ svěřila se moderátorka. VyVolení se prý podepsali i na fungování její rodiny. „Samuel zvlčel, protože si mohl dělat, co chtěl, Natálka od začátku milovala Vlada,“ pootevřela dveře do soukromí Pergnerová. 

Vztah Terezy Pergnerové a jejího přítele Jiřího Chlebečka prošel v loňském létě vážnou krizí. Tereza se dokonce i s dětmi odstěhovala ke své matce. Chlebeček však o ni zabojoval a nyní Pergnerová září láskou. „Každá krize k něčemu je, nám nesmírně pomohla. Těmi peripetiemi, kterými si prošel náš vztah, jsem se stala ženou. Já jsem zamilovaná pořád a vím, že přítel je zamilovaný do mě. Je to nalezený mír a klid přes konflikty,“ řekla Tereza.