Kraus během slavnostního večera vypustil z úst nejeden vtip. Některý se vyvedl, jiné pokulhávaly a drhly. A předvedl i to, co s oblibou dělá ve své populární show: jakmile vycítí nejistotu svého hosta a objeví jeho slabinu, chytne jedovou slinu a začne se po něm vozit.

Jeho obětí se v sobotu večer při udílení Slavíků stala nejslavnější manželka Česka Ivana Gottová, která přebírala cenu pro nejlepšího zpěváka za Karla, který se nemohl kvůli koncertu v Německu zúčastnit.

Ivana Gottová již dopředu avizovala, že obávaný moderátor ji děsí. A ten si nenechal ujít příležitost ji naprosto vyvést z míry. Při přebírání sošky Slavíka za první místo si Gottová připravila vtipnou scénku, tu jí ale Kraus nevybíravě narušoval svými postřehy a vtípky. Možná kdyby jí do toho neskákal, Ivana mohla scénku předvést bez ztráty kytičky a celkové vyznění by nebylo tak trapné a rozpačité.

Roztřesená Ivana a nevybíravý Kraus

Ivana, na které byl strach z Krause vidět na první pohled, se třásla a hlas také neměla příliš jistý. Manželka Božského Káji si totiž na pódium přinesla hned tři obálky, do nichž jí Karel vložil tři různé děkovné projevy pro všechny případy umístění v anketě.

A Kraus nezaváhal a vypustil z úst nejdrsnější vtípek večera adresovaný rovnou Mistrovi! „Ukažte, já si jednu přečtu, třeba je tam závěť,“ vyšlo Krausovi z úst a celý sál ve Státní opeře zůstal ohromeně zírat. Hledištěm to zašumělo a hosté si vyměňovali zmatené pohledy.

Narážka na Gottovu závěť šokovala

Také Františka Čížková, která Slavíky sledovala a komentovala živě na videu přímo v redakci Blesk.cz, příi Krausovu nejapnému vtipu tázavě pozvedla obočí. "Tak to Kraus trochu přehnal. Chudáka roztřesenou Ivanu jistí jen její dnešní skvělá róba," podotkla Františka na adresu přestřeleného vtipu.

Exkluzivně z novin
Autor: Blesk

Fotogalerie
6 fotografií