Moderátorka Tereza Kostková a soutěžící herečka Anna Polívková se nechaly nachytat bez make upu. Obě dámy zachovaly profesionalitu a do objektivů fotografů se usmívaly.

Terezu Kostkovou zachytili fotografové před přímým přenosem v župánku a beze stopy líčení. Herečka, kterou sice známe téměř jen nalíčenou, se ale za své přírodní Já rozhodně nemusí stydět. Usměvavá moderátorka Stardance tak ukázala svou druhou tvář, kterou může vídat jen její manžel Petr Kracik hned po probuzení. Tereza se ale svěřila do rukou vizážistů a večer již zářila ve své obvyklé podobě. Jen výběr šatů byl poněkud nešťastný.

Za to druhá hvězda taneční soutěže Stardance je spíše opačným pólem Terezy. Annu Polívkovou totiž svět líčidel příliš neokouzlil a herečka se v soukromém životě nelíčí příliš často. Musíme ale říct, že to není vůbec na škodu, přirozená krása a typické rysy totiž charakterizují Annu více než tuny make-upu. Přestože díky účasti ve Stardance ji diváci vídají krásně nalíčenou, Anna tomuto kouzlu nepropadla a i nadále něco jako oční stíny, tvářenku nebo rtěnku neřeší.

Kromě Anny a Terezy se nenalíčená objevila i Táňa Kuchařová, které to slušelo podobně jako oběma zmíněným dámám!

Fotogalerie
8 fotografií