Modelka Vlaďka Erbová za posledních pár měsíců dost zhubla a je z ní kost a kůže. Není to však žádnými drastickými dietami, ale homeopatiky, které bere na problémy se štítnou žlázou.

Moje velikost je 23 až 24. Ale vlastně to možná neexistuje, takže musím chodit nakupovat do dětského oddělení. Obléknu džíny pro dívky ve věku 10 až 12 let,“ šokovala Blesk.cz Erbová.

To její kolegyně jsou na tom podstatně lépe. Rebelka Agáta Hanychová nosí velikost 26, ale jak sama říká, někdy se nacpe i do 25. Se svou postavou je spokojená, ovšem stěžuje si na svůj zadek. „Asi bych měla říct, že nejhezčí zadek má můj manžel, ale to bohužel nemá. A já taky ne, protože žádný nemám,“ přiznala Agáta.

Velikostí 26 se chlubí i ostatní modelky jako Diana Kobzanová nebo Eva Decastelo. Ta navíc provokovala kalhotami prošité krajkou, pod kterou ji vykukoval nahý zadeček.

Video
Video se připravuje ...

Sebechvála jí nesmrdí! Mám nejhezčí zadek, tvrdí Dara Rolins Petr Soukup,Markéta Reinischová

A kdo že má podle českých krásek nejkrásnější pozadí? „Já myslím, že Dara Rolins,“ svěřila se Kobzanová, která Daře velikost džín 25 a vydřenou postavu lehce závidí.

Největším pozadím dne se pyšnila modelka Lucie Hadašová, která přiznala, že se nacpe do džín o velikosti 27 až 28. „Někdy si koupím klidně i 30, hlavně že jsou pohodlné,“ uzavřela modelka, která nejvíce obdivuje zadek svého manžela hokejisty Jaroslava Bednáře.

Fotogalerie
15 fotografií