Jestliže se atmosféra ve Vile po odchodu Thomase (38) trochu uklidnila, teď se rozhodně přiostří. A nejen proto, že někteří jsou pod zámkem už 64 dnů, teď se k nim připojila nová soutěžící o pětimilionovou výhru!

Likvidace Vladka!

Vladko vítal Reginu s úsměvem a dojetím ze setkání po osmi letech. Brzo mu muselo začít docházet, že Regina ho může vážně ohrozit. Jestli ho někdo dokáže dostat do svěrací kazajky, tak je to Regina! Poté, co se zbavil Thomase, mohl mít pocit, že už má vše pevně v rukou, teď mu ale přibyla rivalka z nejtěžších. Žena, se kterou se během první řady soutěže mnohokrát zhádal tak, že skoro přišel o hlas, a kvůli které si v záchvatu šílenství ostříhal své pěstěné dlouhé vlasy, je zpět! A pamatuje si každé slovo, které jí Vladko vpálil. „Já vím, že chlapi, když se podívají na holku, jako jsi ty, tak v ní vidí automaticky kurvu!“ řekl jí třeba před osmi lety. Může vzít jed na to, že mu Regina nyní začne všechno i s úroky vracet!

Příběh plný neštěstí: Slzy, sociálka, chudoba!

Z bezstarostné striptérky zoufalá matka! Regina Holásková zažívá v životě doslova očistec. Jedna tragédie střídá druhou! Po odchodu z Vily neplánovaně otěhotněla. Jenže zatímco většina maminek na ten čas ráda vzpomíná, Reginu její partner Pavel Tesař fyzicky napadl, odešel od ní a ona bydlela na chatě bez vody a elektriky. Aby nezmrzla, musela po lese i těsně před porodem sbírat dřevo!

Po něm namísto šťastné mateřské s dcerkou Isis Paolou (dnes 5) v náručí pak zažila bouřlivý rozchod, boj o dceru a problémy se sociálkou. „Tehdy jsem vážně uvažovala o tom, že sebe a to nenarozené děťátko zabiju. Bylo to tak strašně těžké,“ svěřila se před lety Regina. Válka s otcem došla dokonce tak daleko, že jednou nechala kočárek s ročním děvčátkem zaparkovaný u silnice a odjela! Proto jí sociálka dceru odebrala a po třech měsících jí svěřila do péče otcových rodičů.

Čím se proslavila?

● Celou vilu vystříkala sprejem na hubení hmyzu
● Jako psychopat se po Vile pohybovala s nožem v ruce
● Na terase si postavila stan, kde se izolovala od ostatních
● Malovala nahými ňadry obrazy
● Sprchovala se takřka zásadně nahá

Fotogalerie
9 fotografií