Ex-VyVolený Ladislav Jandík (21) pro výhru v soutěži zvolil jasnou strategii: Strávil hodiny sledováním zahraničních reality show, vybral si typově podobného vítěze jedné z nich a začal ho kompletně kopírovat. Jeho předlohou se stal Ian Terry (22), který se loni stal vůbec nejmladším vítězem v historii amerického Big Brothera.

Ďábelská lest

„Láďa miluje reality show, má to nakoukané,“ prozradil jeho kamarád Honza v přímém přenosu VyVolených. A hle, úplně to samé se můžeme dočíst i v medailonku Iana, na jehož stránky je Láďa napojený před Facebook. Tomu v době účasti v soutěži bylo „shodou okolností“ také 21 let a také zrovna studoval.

Panic nebo prostopášník

S neupravenými špatně ostříhanými vlasy a brýlemi Láďa stejně jako Ian vypadal jako klasický šprt z první lavice. „Jsem plachý a s partnerskými vztahy nemám žádné zkušenosti,“ přesvědčoval diváky Láďa. Nebylo ale tohle stydlínství jen mistrně inscenovaná hra? U Iana se neustále spekulovalo, že ano! Podobně to vypadá i u Ládi: Údajný panic ve vile líbal kde koho a bez zábran ukazoval přirození.

Jako přes kopírák!

„Nejtěžší pro mě v životě byl odchod na vysokou daleko od rodiny,“ tvrdil ve svém medailonku americký soutěžící. Do role maminčina mazánka se stylizoval právě i VyVolený Láďa. Ostatní soutěžící mu ale rozhodně na vějičku nesedli. V posledním týdnu ho ze strachu vypalcovali a diváci, kteří prohlédli jeho chladnokrevné machinace ho poslali domů.