Vlado i Eva patří mezi ty obyvatele Vily, kteří díky svým emocionálním výbuchům nad ostatními vyčnívají. Tentokrát byl příčinou úkol, který dostali od produkce. VyVolení pod vedením Vlada a jeho pomocnic Romany a Zdeny měli vyjádřit své emoce, které zatím drží na uzdě. 

A ve chvíli, kdy se na řadu dostala Eva, to všechno začalo. Eva totiž neudržela nervy na uzdě a při vyprávění svého příběhu se usedavě rozplakala.

Splnění úkolu se ale produkci příliš nezamlouvalo a vrátil soutěžící před plazmu. Tentokrát jako moderátory celé zpovědi určil Nikol s Luckou. Ty se rozhodly pro odlišný průběh. Každý soutěžící si vybere jednoho obyvatele Vily a řekne mu jeho jednu dobrou a jednu špatnou vlastnost. A to byla trefa do černého, respektive do Vladka!

Máš naučené fráze!

Romana si totiž vybrala Vlada a to neměla dělat. Jeho hlas se okamžitě začal zvyšovat rychlostí blesku. Vladko se přestal ovládat a obyvatelé Vily tak měli další jedinečnou příležitost vidět vztekajícího se vítěze první řady. Ten se rozohnil natolik, že na Romanu začal chrlit to, co si opravdu myslí.

"Tobě vymyl mozek. A tobě to trvalo tak dlouho než ti to došlo…" začal zlehka kontrovat Vlado. "Já mám mozek pořád na svém místě. To, že jsem chybovala je lidské a normální. Je to lidské. A mně to je jedno, co si myslíš," rozčilila se i Romana. To Vlada ale nadzvedlo ze židle úplně. "Ježiši Kriste, nevybírej pořád ty fráze! Furt, jsi si přečetla někde nějakou frázi a používáš to. Myslíš si, že jsem tak blbej, že to nevidim? Že ses naučila pár frází, který někdo opakoval?“ 

Vlado poté vstal a musel se jít uklidnit do koupelny, kde strávil vydýcháváním předchozí situace celých pět minut. Krátkou, ale prudkou hádku můžete vidět v přiloženém videu.

Vzhledem k dnešní Výzvě a zítřejšímu Duelu může být tato přestřelka Vlado-Romana jednou z posledních. Ale to jen v případě, že si vypalcovaný Ládík dnes vybere za soupeře Romanu a diváci dají přednost tichému homosexuálovi před ukřičenou mámou od rodiny.

Video
Video se připravuje ...

Vladko opět předvedl šílený výstup! FTV Prima

Fotogalerie
11 fotografií