Česká Miss 2013 Gábina Kratochvílová chystá poslední přípravy na prestižní soutěž v Moskvě, kde nás bude spolu s 87 dívkami z celého světa bojovat o titul Miss Universe.

Do kufru si kromě jiného přibalí celkem devatery šaty, které pro ni vytvořila módní návrhářka Beáta Rajská. "Gábina je jedinečná osobnost, která mě zaujala hned na první pohled. Šila jsem ji šaty přesně na míru jejímu charakteru," prozradila Blesk.cz Rajská.

Gábině vyrobila patery večerní šaty, včetně bílé róby, ve které se Kratochvílová ukáže na finálovém večeru. K tomu ji ušila čtvery koktejlky, aby odhalila Gábiny sexy nožky. Dokonce nám práskla přibližnou cenu některých šatů. "Odhaduji, že cena těch bílých finálových je asi 70 tisíc korun. A ty černé vychází na 48 tisíc. Cenu ostatních šatů jsem dosud nepočítala," přiznala Beáta.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Gabriela Kratochvílová: Průhledné šaty odhalily její křivky Tereza Kuhnelová, Ondřej Rybár

Kromě kousků z dílny Beáty Rajské má Gábina v rukávu ještě jeden trumf. "Vezu si s sebou národní kroj tak trochu v jiném stylu. Nechtěla jsem klasický lidový, a tak jsme s mamkou a mojí sestrou vlastnoručně vyrobily tento. A jsem na něj velmi pyšná," svěřila se Blesk.cz krátkovlasá Gábina, která se v rajcovním kostýmku nakrucovala.

Fotogalerie
8 fotografií