Důvod je prozaický: Peníze! Vladko podle slov své matky většinu z jedenácti milionů, které před osmi lety vyhrál v první řadě reality show, totiž rozdal své sestře a bratrovi. Dodnes jim nemůže odpustit, že se nedočkal vděku.

Nic mu nezbylo

„Dříve svou rodinu miloval. On by se rozdal, dělalo mu radost kupovat nám dárky, sestře kupoval drahé oblečení a na sebe kašlal,“ prozradila Vladkova matka po skončení úterního přenosu Blesku s tím, že mu z výhry brzy nic nezbylo.

Těžké dětství

„Doplatil si jen školu a dluhy z penále, všechno ostatní dal na to, aby se rodina měla dobře,“ přiznává maminka, která dodnes lituje, že svému synovi nedokázala zajistit hezké dětství. „Byla jsem na děti sama a žili jsme ve velké chudobě. Vladko nikdy nepoznal svého otce. Sama nevím, jestli ještě žije...,“ posteskla si.

V dospělosti ale namísto stmelení přišel svár. A Vladkova horká hlava neumí odpouštět. „Se sestrou jsem skončil, nezajímá mě. Nechci ji ani bratra už nikdy v životě potkat,“ chrlil ze sebe ve vzteku Vladko.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní rozhovor s maminkou Vladka Jan Jedlička, David Turek

Sestra Eva vrací úder: Vladko, lžeš!

Zatímco Vladkova matka svého syna před kamerami obhajovala, jeho mladší sestře Evě už došla trpělivost a chce se bránit. „Tentokrát zašel moc daleko. Lže do televize a ubližuje mi tím! Mám strašnou zlost. Chci za ním jít do Vily a vyříkat si to s ním z očí do očí,“ řekla Eva Blesku. I ona se cítí ublížená. „Asi už zapomněl na to, že jsem před osmi lety žila v Itálii a na naléhání matky se vrátila, protože Vladko byl ve strašném psychickém stavu,“ tvrdí Vladkova sestra.

Fotogalerie
6 fotografií