Miroslav Sýkora trpí od svých tří let vadou řeči, kdy se silně zadrhává a koktá. Jakmile však začne zpívat, jazyk se mu rozplete a svým talentem dostane všechny do kolen.

Rozplakal porotu

To ostatně také předvedl v minulém díle soutěže Československo má talent. Svým pěveckým výkonem rozplakal nejen Lucii Bílou (47), ale také drsňáka Jaro Slávika (39). Obdivovali ho, že, i přes jeho velké problémy s mluvením, zpívá jako Bůh.

Pravého opaku se však dočkal u porotců souteže Československá Superstar, kam se přihlásil také letos. Místo uznání a obdivu tam s nim totiž nelítostně vyrazili dveře.

Stop, nemluv!

„Nemluv. Jestli chceš, aby to dobře dopadlo, nemluv,“přikázal soutěžícímu Palo Habera, když chtěl Mirek po svém výkonu něco sdělit. Přitakal mu i Ondřej Soukup (62), který mu řekl, že v takové soutěži nemá co dělat.

Koktání vadilo Haberovi

„Vycítil jsem, že jim vadila moje vada řeči. Nejvíce Palo Haberovi. Zarazil mě jeho postoj, že mě nechtěl ani vyzkoušet. To jsem nedokázal pochopit,“ prozradil koktající soutěžící serveru topky.sk.

Pokud pánové Habera se Soukupem viděli s jakým potleskem, slzami dojetí a vervou ho odměnilo publikum v Talentu, jistě si teď klepou na čelo, jakou chybu tenkrát na castingu udělali.

Fotogalerie
2 fotografie