Vyřazená Zdenka Soušková podle všeho stále čeká na svého svalovce Thomase. I když z jejích vzkazů by Thomas moudrý nebyl. Má ho ráda, nebo ne? To je jistě otázka i pro samotnou Zdenku.

Po zamilovaných slůvkách, která mu šeptala do ouška ještě ve vile, mu nyní posílá drsný vzkaz! Podle Zdeničky je totiž Thomas blázen! Co exVyvolenou k tomuto názoru vedlo? Jak sama přiznává, sleduje dění ve vile online a má pocit, jako by odtamtud a od Thomase nikdy neodešla.

Přesto jí přijde, že zamilovanému Thomasovi nejspíš šplouchá na maják. Může za to další chvilka, kdy buldok alias Thomas opět ležel v posteli a mluvil k fotce Zdenky. Přijde jí totiž, že se chová, jako by umřela!

Bolest v přímém přenosu: Žárlivost kvůli Nikol?

„Články o Thomasovi nečtu, ale když mám možnost se připojit někde na internet, tak se koukám na živé vysílání,“ přiznala závislost na milenci Zdeňka. Pohled na živé vysílání je pro ni však zdrojem bolesti: Minulý týden ji například Nikol obvinila, že Thomase nakazila vyrážkou!

„Nelíbilo se mi, když si opřel hlavu na Nikolino rameno. Nežárlila jsem, ale nelíbilo se mi to,“ svěřila se bývalá soutěžící ve VyVolených Blesku bezprostředně po tom, co se její miláček vítězně vrátil z duelu. Vítězství mu ale přeje. „On potřebuje bojovat dál, protože si potřebuje zaplatit svoje dluhy. Ať bojuje!“

Fotogalerie
8 fotografií

 

 

 

 

 

Fotogalerie
8 fotografií