Blesk.cz exkluzivně potvrdila, že na ni přepsal auta. VyChytralý VyVolený Thomas tak zřejmě chtěl odklonit svůj majetek před miliónovými exekucemi! Má jich na krku 18 v hodnotě 3 milionů. „Přepsal na mě tři auta nebo možná i víc. On s nimi kšeftuje,“ potvrdila Sabina. Tohle se Thomasovi může krutě nevyplatit!

Thomasi, tohle je trestný čin!

„Jedná se o poškozování věřitele, což může být klasifikované jako trestný čin. Zároveň druhá strana může na dotyčného podat žalobu a soud může přepis zpětně prohlásit za neplatný,“ prozradil Blesku právník Josef Lžičař.

Zdá se tak, že Sabina má nyní Thomase pěkně v hrsti. Pokud se mu bude chtít za nevěru v přímém přenosu pomstíř, může mu žalobou dost zavařit...

Na služebně je jako doma

Thomas se ale kvůli patáliím s dopravními prostředky se zákonem nepotýká poprvé. Podle Sabiny byl totiž již dříve uznán vinným za nehodu na motorce, kterou způsobil předjížděním přes plnou čáru!

Co se děje?

„Produkci oslovila Kriminální policie České republiky, aby jí bylo umožněno Thomase Castella (38) odvézt na služebnu, aby jim podal vysvětlení k podezření, a ta jim samozřejmě vyhověla,“ vyjádřil se ke středečnímu dění ve vile tiskový mluvčí Primy David Vaníček. Dva uniformovaní policisté si přišli pro Thomase přímo do prostor, kde je spolu s dalšími soutěžícími "zavřený".

Výslech se pěkně protáhl

Náchodská policie potvrdila, že Thomas okolo dvanácté dokončil svědeckou výpověď a o dalším postupu bude jasno nejspíš dnes během odpoledne. Výslech, který produkce odhadovala nejdříve na hodinu, se tak protáhl!