Macura je prostě nenapravitelný a Bartošovou tahá, kde to jen jde. Dokonce se nezdráhal a ve Zprávách z vily VyVolených o ní mluvil jako o své vyvolené. „Jediného člověka, kterého mám v srdci, je Iveta Bartošová,“ těmito slovy popřel Macura svůj vztah k jedné ze soutěžících Evě Feuereislové (23).

Tu mu předhazoval Josef Rychtář, když se zřejmě snažil odlákat Macurovu pozornost od Ivety. Eva, která dříve randila mimo jiné s Domenicem Martuccim, totiž byla minulý týden těsně před vypadnutím z vily VyVolených. Hrozilo jí, že ji diváci v duelu pošlou domů, rovnou do Líbeznic, odkud pochází také Macura. Je jasné, že ti dva jsou staří známí. Když Macura odvážel Ivetu, "pochopitelně z lásky", do Itálie, vezl ji právě Eviným autem.

Obtěžování

Důkazem toho, že Macura Ivetu miluje, jsou i zprávy, které jí pořád píše. „Za poslední dva měsíce jsem poslal asi tak 6 sms s tím, že poslední byla někdy před dvěma týdny. Jsme přátelé, byli jsme spolu na dovolené,“ myslí si Macura, který se zpěvačky dokonce prý ptal, kdy si ho vezme.

Iveta bere jeho nátlak jako obtěžování a o svém »únosci« nechce ani slyšet. „Zavřete ho, je to blázen,“ prosí Bartošová.

Fotogalerie
4 fotografie