Muzikál toho času zraněného Michala Davida s texty Lou Fanánka Hagena Mata Hari má nejen slavné autory, ale také hvězdné obsazení - v hlavních rolích se zde střídají třeba Kateřina Brožová a Yvetta Blanarovičová, Martin Stropnický a Marek Vašut, či Jiří Langmajer a Aleš Háma. Zapomínat se však nesmí ani na vycházející hvězdičku českého showbyznysu - dceru Zlatého slavíka Charlotte Ellu Gottovou, která měla ve čtvrtek večer velkou premiéru!

Zvládla to i přes počáteční nervozitu

Roztomilá Gottova holčička se po představení přiznala: "Byla jsem nervózní". Za svůj výkon v roli dcery špionky Mata Hari (herečka a zpěvačka Brožová) však sklidila zasloužené ovace. Tleskali jí i její učitelka ze školy a samozřejmě i rodiče Karel a Ivana Gottovi. A také sestřička Nelly, která jí přinesla za premiéru i dáreček, ukrytý v dětské taštičce.

Dojatí a pyšní rodiče Gottovi

Ivana Gottová se pak na sklonku velkého dne její dcery přiznala, že tuhle premiéru prožívala dlouho dopředu: "Brečela jsem na každé zkoušce," říká. Dojatý byl i Karel Gott. Jeho ratolest se vydala v jeho šlépějích! A on jí nyní může předávat své bohaté pěvecké zkušenosti. Charlotte Ella však také vydělala i nějakou tu korunu do rodinného rozpočtu. Podle Aha! dostane za jedno představení 1000 Kč.

Fotogalerie
7 fotografií